Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤα Ikos Resorts με δεύτερο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Κέρκυρα, το νέο Ikos Odisia
Νέα Ξενοδοχεία

Τα Ikos Resorts με δεύτερο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Κέρκυρα, το νέο Ikos Odisia

Η νέα ξενοδοχειακή μονάδα ανοίγει τις πόρτες της στις 19 Μαΐου 2023, διαθέτοντας 395 πολυτελή δωμάτια, σουίτες, bungalow και βίλες.

Τα Ikos Resorts ανακοινώνουν την έκτη προσθήκη στα πολυτελή all-inclusive resorts, εγκαινιάζοντας το Ikos Odisia στην Κέρκυρα, στις 19 Μαΐου 2023. Το δεύτερο Ikos Resort που ανοίγει στο νησί στον κόλπο της Δασιάς, μετά το Ikos Dassia – ήδη βραβευμένο ως το καλύτερο All-Inclusive Resort στον κόσμο – με θέα το Ιόνιο πέλαγος είναι σχεδιασμένο από την Nimand Architects και συνδυάζει τη μοναδικότητα του τοπίου με τον Infinite Lifestyle χαρακτήρα του brand.

Απέχοντας 25 λεπτά οδικώς από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Κέρκυρας και 20 χλμ. από την πόλη της Κέρκυρας, η νέα ξενοδοχειακή μονάδα πέντε αστέρων θα στηρίξει την περιοχή, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την πρωταγωνιστική θέση της Κέρκυρας στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Η πολυτέλεια του Ikos Odisia αναδεικνύεται σε κάθε σημείο μέσα από κομψές λεπτομέρειες, με το κτιριακό συγκρότημα να αναπτύσσεται σε έκταση 242 στρεμμάτων, διαθέτοντας 395 πολυτελή δωμάτια, σουίτες, bungalow και βίλες, το καθένα σχεδιασμένο για να ικανοποιεί τις ανάγκες κάθε επισκέπτη.

Το Ikos Odisia θα αποτελέσει την έκτη μονάδα υψηλών προδιαγραφών των Ikos Resorts, μετά τα βραβευμένα, Ikos Dassia στην Κέρκυρα, Ikos Olivia και Ikos Oceania στην Χαλκιδική, Ikos Aria στην Κω, και Ikos Andalusia στην Ισπανία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024