Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤα Leading Hotels of the World στην Hotelbeds
Συνεργασίες

Τα Leading Hotels of the World στην Hotelbeds

Το 2022, η Hotelbeds κατέγραψε σημαντική άνοδο στις κρατήσεις πολυτελείας, με πολλούς προορισμούς να σημειώνουν αύξηση άνω του +50%.

Η Hotelbeds συνεργάζεται με την The Leading Hotels of the World (LHW) και επεκτείνει την πολυτελή συλλογή της σε περισσότερα από 400 ακίνητα του ομίλου.

Η νέα συμφωνία δίνει στους πελάτες της Hotelbeds πρόσβαση σε ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο πολυτελείας, στο οποίο συγκαταλέγονται ακίνητα σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως. Ενώ από την άλλη τα ξενοδοχεία της LHW «ανοίγουν» προς μια αγορά 195 χωρών.

«Αυτή η νέα συμφωνία «δίνει έδαφος» στα The Leading Hotels of the World στον κατάλογο των πλατφορμών κρατήσεών, συμπεριλαμβανομένων των 64.000 ταξιδιωτικών πρακτόρων λιανικής, ενώ παράλληλα διευρύνουμε τη γκάμα μας, ως προς τα καταλύματα πολυτελείας», δήλωσε ο Paul Anthony, διευθυντής Ψηφιακής Εμπορίας της Hotelbeds. «Είδαμε αυξημένη ζήτηση για ακίνητα υψηλής ποιότητας φέτος και αυτή η νέα συνεργασία θα μας βοηθήσει να ανταποκριθούμε σε αυτόν τον αναπτυσσόμενο τομέα».

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, η Hotelbeds κατέγραψε σημαντική άνοδο στις κρατήσεις πολυτελείας, με πολλούς προορισμούς να σημειώνουν αύξηση άνω του +50%.

Σημειώνεται πως η Hotelbeds έχει λάβει μέρος στο πρόγραμμα «Leading Strategic Sourcing» (LSS) της LHW, με επικεφαλής την LHW και την DayBlink GPO. Η πρωτοβουλία προσφέρει ένα στρατηγικό πρόγραμμα ομαδικών αγορών για το χαρτοφυλάκιο των παγκόσμιων ανεξάρτητων ξενοδοχείων της LHW, το οποίο εξυπηρετεί τα μέλη βοηθώντας τους να ανταποκριθούν στα νέα δεδομένα ζήτησης, να αποκτήσουν πρόσβαση σε καινοτόμες πωλήσεις, μάρκετινγκ και τεχνολογικές λύσεις για να ενισχύσουν την επιτυχία τους και να προωθήσουν την αξία σε ξενοδοχεία σε άλλες στρατηγικά σημαντικές κατηγορίες.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με μία εταιρία κορυφαία στο είδος της, που θα μας δώσει την στήριξη που χρειαζόμαστε για να υλοποιήσουμε τη νέα στρατηγική καινοτομίας, για τα ξενοδοχεία μας», σχολίασε ο Phil Koserowski, Senior Vice President και Chief Marketing Officer, The Leading Hotels of the World. «Η Hotelbeds είναι μια πολύτιμη προσθήκη στο πρόγραμμα Κορυφαίας Στρατηγικής Προμήθειας και βασικό συστατικό στις προσπάθειες βελτιστοποιημένης διανομής μας το 2023 και μετά».

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024