Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤα Leading Spas ανανεώνουν το website τους
Με νέα χαρακτηριστικά στο σχεδιασμό και την τεχνολογία

Τα Leading Spas ανανεώνουν το website τους

Τα Leading Spas, το πρώτο πρόγραμμα αξιολόγησης και διαπίστευσης πολυτελών spas, παρουσίασαν πρόσφατα το νέο τους website. Πρόκειται για μια εύχρηστη πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα στους φανατικούς των spa […]

Τα Leading Spas, το πρώτο πρόγραμμα αξιολόγησης και διαπίστευσης πολυτελών spas, παρουσίασαν πρόσφατα το νέο τους<...> website. Πρόκειται για μια εύχρηστη πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα στους φανατικούς των spa να αναζητούν, να ανακαλύπτουν και να κλείνουν ραντεβού αλλά και διαμονή, στα καλύτερα spa σε όλο τον κόσμο. “Χτισμένο” σαν ένα συμπλήρωμα στον ετήσιο έντυπο κατάλογο Leading Spas Directory, το www.lhwspas.com προσφέρει αρκετά επιπρόσθετα προνόμια στους απαιτητικούς σημερινούς ταξιδιώτες.

Με εξελιγμένο σύστημα πλοήγησης και σχεδιασμό, οι χρήστες του www.lhwspas.com μπορούν εύκολα να επισκεφθούν τα 108 εξαιρετικά Leading Spas, τα οποία μπορούν να εντοπίσουν ως προς την τοποθεσία, τον τύπο και τη σύνθεση. Επιπρόσθετα, μπορούν με ευκολία να ανακαλύψουν τις ειδικές προσφορές και να κάνουν κρατήσεις. Ένα τμήμα του που ονομάζεται “Spa Life” περιλαμβάνει το “Spapedia”, ένα λεξικό όρων spa, πληροφορίες πάνω στο “εθιμοτυπικό” του spa, νέες τάσεις στις θεραπείες και ανακοινώσεις σχετικά με τις νέες εντάξεις στα Leading Spas.

Τα Leading Spas επίσης ανέπτυξαν πρόσφατα και παρουσίασαν το SpaLinx, ένα εργαλείο online κρατήσεων που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να παίρνουν πληροφορίες για τις θεραπείες και να κλείνουν ραντεβού πριν την άφιξή τους στο Spa της επιλογής τους. Την τεχνολογία του SpaLinx έχουν έως τώρα υιοθετήσει 60 Leading Spas.

Προκειμένου να αξιολογηθούν, τα spa των ξενοδοχείων και των θερέτρων πρέπει να βρίσκονται μέσα στις εγκαταστάσεις ενός ξενοδοχείου–μέλους των The Leading Hotels of the World και να περάσουν από ανώνυμη επιθεώρηση όλων των πτυχών των εγκαταστάσεων του spa του. Πρόσφατα όμως, τα Leading Spas επέκτειναν τις ευκαιρίες ένταξης και σε ανεξάρτητα days spas σε προορισμούς – κλειδιά σε όλο τον κόσμο. Για να διατηρήσει τη διαπίστευση, κάθε Leading Spa πρέπει να ελέγχεται και επαναξιολογείται κάθε χρόνο.

Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία Leading Spas, o κ. Teng, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, δήλωσε: “Λαμβάνουμε υπΆ όψιν πολύ σοβαρά την ευθύνη μας απέναντι στους πελάτες μας. Έχουμε αναλάβει αυτήν την πρωτοβουλία αξιολόγησης για να εξασφαλίσουμε ότι, όταν οι φιλοξενούμενοί μας επιλέγουν ένα spa, θα απολαμβάνουν την ίδια ποιότητα και τις υπηρεσίες που αναμένουν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους σε ένα Leading Hotel”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024