Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤα SLH ανακοινώνουν το πρόγραμμα 'Small Luxury Heroes Αgent' με έπαθλο 25.000 δολ.
Ξενοδοχία

Τα SLH ανακοινώνουν το πρόγραμμα 'Small Luxury Heroes Αgent' με έπαθλο 25.000 δολ.

Το πρόγραμμα 'Small Luxury Heroes Αgent' σχεδιάστηκε προκειμένου να ανταμείψει τους πιστούς στον όμιλο ταξιδιωτικούς πράκτορες, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα δώρων – από δωροκάρτες του Amazon μέχρι δωρεάν διαμονές σε οποιοδήποτε από τα 520 πολυτελή ξενοδοχεία του group σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλον τον κόσμο.

Τα Small Luxury Hotels of the World (SLH) ανακοινώνουν την έναρξη ενός προγράμματος αναγνώρισης ταξιδιωτικών πρακτορείων με τίτλο “Small Luxury Heroes  Αgent”. Για όσα ταξιδιωτικά πρακτορεία δηλώσουν υποψηφιότητα στο πρόγραμμα μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2016, το πρόγραμμα περιλαμβάνει έπαθλα που αγγίζουν συνολικά τα 25.000 δολ.

Με γνώμονα το γεγονός ότι οι κρατήσεις που προέρχονται από τα ταξιδιωτικά πρακτορεία, αντιπροσωπεύουν σχεδόν τα 2/3 του συνόλου των κρατήσεων των SLH και άρα είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία και την ανάπτυξη της ξενοδοχειακής επιχείρησης, το πρόγραμμα “Small Luxury Heroes  Αgent” σχεδιάστηκε προκειμένου να ανταμείψει τους πιστούς στον όμιλο ταξιδιωτικούς πράκτορες, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα δώρων – από δωροκάρτες του Amazon μέχρι δωρεάν διαμονές σε οποιοδήποτε από τα 520 πολυτελή ξενοδοχεία του group σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλον τον κόσμο.
 
Τα πρακτορεία, τα οποία θα εγγραφούν στο πρόγραμμα θα λάβουν το “Luxury Agent ID” (τον luxury ID αριθμό τους δηλαδή), το οποίο θα είναι συνδεδεμένο με το προφίλ τους στο website των SLH Travel Agents, και το οποίο τα πρακτορεία θα μπορούν να εισάγουν κάθε φορά που πραγματοποιούν μία κράτηση μέσω των καναλιών των SLH – των GDS, του τηλεφωνικού κέντρου ή της ιστοσελίδας SLH.com. Κάθε κράτηση θα κερδίζει πόντους ανάλογα με τη συνολική αξία της. Οι πόντοι αυτοί θα μπορούν να εξαγοραστούν οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί το πρακτορείο, ή θα μπορούν να λειτουργήσουν προσθετικά για την εξαργύρωση κάποιου δώρου μεγαλύτερης αξίας.

Για να εγγραφεί κάποιο πρακτορείο στον Πρόγραμμα “Small Luxury Heroes  Αgent” θα πρέπει προηγουμένως να έχει εγγραφεί ήδη στην ιστοσελίδα των Ταξιδιωτικών Πρακτορείων των SLH. Τα υφιστάμενα μέλη θα λάβουν άμεσα ένα email με λεπτομέρειες για το πώς να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, ενώ για οι νέες εγγραφές θα λάβουν ένα  επιβεβαιωτικό email-πρόσκληση μέλους. Η πραγματοποίηση κράτησης δεν είναι απαραίτητη προκειμένου να εγγραφεί ένα πρακτορείο στο Πρόγραμμα.

Ο Filip Boyen, διευθύνων σύμβουλος των SLH δήλωσε σχετικά: “Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες είναι οι ήρωες της τουριστικής βιομηχανίας. Ελπίζουμε ότι, με το πρόγραμμα “Small Luxury Heroes  Αgent” θα τους εμπνεύσουμε περισσότερο  παρέχοντάς τους μία πλατφόρμα σύνδεσης του πελατολογίου τους με τα ξενοδοχεία μας. Καθώς γιορτάζουμε τα 25 χρόνια μας, ελπίζουμε ‘οι μικροί ήρωες της πολυτελείας’ να  γίνουν οι πρεσβευτές μας και για τα επόμενα 25 χρόνια λειτουργίας μας”.

Όσα πρακτορεία εγγραφούν στο πρόγραμμα μέχρι τις 31 Ιανυαρίου 2016, θα πάρουν ταυτόχρονα μέρος στην κλήρωση για το μεγάλο έπαθλο των 25.000 δολ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024