Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤα υψηλά ποσοστά κρατήσεων φέρνουν νέο βραβείο για την Aqua Vista Hotels
Ξενοδοχεία

Τα υψηλά ποσοστά κρατήσεων φέρνουν νέο βραβείο για την Aqua Vista Hotels

Η Aqua Vista Hotels διακρίθηκε με το βραβείο 'Βest Room Nights Growth' για το ξενοδοχείο Spiliotica on the Cliff, του οποίου διαχειρίζεται τις κρατήσεις.

Μια ακόμη σημαντική διάκριση απέσπασε η Aqua Vista Hotels την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, η οποία βραβεύθηκε από την Expedia σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στον τουρισμό.

Μέλη του ομίλου παρευρέθηκαν στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη, κατά τη διάρκεια της οποίας τιμήθηκαν σημαντικά ξενοδοχεία και εταιρείες διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων της χώρας. Η Aqua Vista Hotels διακρίθηκε με το βραβείο “Βest Room Nights Growth” για το ξενοδοχείο Spiliotica on the Cliff, του οποίου διαχειρίζεται τις κρατήσεις, με τον κ. Γιώργο Τσολακάκη, Director of Sales του Ομίλου να παραλαμβάνει το βραβείο εκ μέρους της.

Αναλαμβάνοντας τη διαχείριση των κρατήσεων του ξενοδοχείου, σε διάστημα μόλις ενός έτους η Aqua Vista Hotels κατάφερε να αυξήσει κατά 60% τα ποσοστά πληροτήτων, κρατήσεων, καθώς και το revenue και το RevPAR (revenue ανά διαθέσιμο δωμάτιο) της μονάδας. Το συγκεκριμένο βραβείο αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα του μοντέλου ανάπτυξης που πρεσβεύει και ακολουθεί η Aqua Vista Hotels στις μονάδες που διαχειρίζεται, παράγοντες που έχουν συμβάλει σημαντικά στην επιτυχία του Ομίλου και των μελών του.

Η κα Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels σχολίασε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης: “Είναι μια μεγάλη επιτυχία για τον Όμιλο, με το σημαντικό αυτό βραβείο να αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς. Η εξασφάλιση υψηλών ποσοστών κρατήσεων για τις ξενοδοχειακές μονάδες που διαχειριζόμαστε αποτελεί στόχο όλων μας και η αναγνώριση και επιβράβευση της πολιτικής κρατήσεων που ακολουθούμε από την Expedia δεν μπορεί παρά να μας γεμίζει ικανοποίηση”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
07/12/2022
06/12/2022
05/12/2022
02/12/2022
01/12/2022
30/11/2022