Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤέσσερα νέα ξενοδοχεία στην Aquis Hotels

Τέσσερα νέα ξενοδοχεία στην Aquis Hotels

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου Aquis Hotels, εφαρμόζοντας το τρίπτυχο: αγορές, μακροχρόνιες μισθώσεις και ανάληψη του management, επεκτείνουν τις δραστηριότητες της εταιρείας στους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της χώρα […]

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου Aquis Hotels, εφαρμόζοντας το τρίπτυχο:<...> αγορές, μακροχρόνιες μισθώσεις και ανάληψη του management, επεκτείνουν τις δραστηριότητες της εταιρείας στους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της χώρα μας.

Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία, στην οποία ανήκουν ήδη το Aquis Pelekas Beach Hotel, το Aquis Sandy Beach Resort, το Aquis Agios Gordios Beach Hotel που βρίσκονται στην Κέρκυρα, καθώς και το Aquis Marine Resort & Waterpark στην Κω, προχώρησε:

  • Στην αγορά δυο ξενοδοχειακών μονάδων στην Κρήτη, του Bella Maris Beach που μετονομάζεται σε Aquis Bella Beach και του Silva Maris Beach που μετονομάζεται σε Aquis Silva Beach
  • Στη μακροχρόνια μίσθωση του Zorbas Village, επίσης στην Κρήτη, που μετονομάζεται σε Aquis Zorbas Village
  • Στην απόκτηση του management του Corfu Holiday Palace που μετονομάζεται σε Aquis Corfu Holiday Palace.

Η Aquis Hotels and Resorts προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς στην υλοποίηση των σχεδίων της που περιλαμβάνει πολλές και σημαντικές επενδύσεις στην εσωτερική αγορά, αλλά και στο χώρο της Ν.Α. Μεσογείου.

Η Aquis Hotels and Resorts παραμένει σταθερή στο βασικό της στόχο που είναι η προσφορά ποιότητας σε όλες τις βαθμίδες υπηρεσιών, αφού για τον Όμιλο ο πελάτης δεν είναι ένας αριθμός δωματίου, αλλά προσωπικότητα που σέβεται.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024