Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΘαλασσοθεραπεία στο Le Meridien της Λεμεσού

Θαλασσοθεραπεία στο Le Meridien της Λεμεσού

Ηγετική θέση στα θέρετρα της ανατολικής Μεσογείου διεκδικεί το ξενοδοχείο Le Meridien Limassol, στη Λεμεσό της Κύπρου με τη δημιουργία ενός σύγχρονου κέντρου υγείας και θαλασσοθεραπείας που θα ξεχωρίζει. Το […]

Ηγετική θέση στα θέρετρα της ανατολικής Μεσογείου διεκδικεί το ξενοδοχείο Le Meridien<.> Limassol, στη Λεμεσό της Κύπρου με τη δημιουργία ενός σύγχρονου κέντρου υγείας και θαλασσοθεραπείας που θα ξεχωρίζει.
Το νέο κέντρο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το ερχόμενο καλοκαίρι και θα διαθέτει εσωτερικού και εξωτερικούς χώρους.
Σε συνεργασία με τη διεύθυνση του Forte Village, στη Σαρδηνία, που είναι και αυτό ένα από τα θέρετρα της Le Meridien, το νέο κέντρο θα κατασκευαστεί στα πρότυπα του δημοφιλούς Thermae Del Parco προσφέροντας πολύ υψηλά επίπεδα υπηρεσιών, όπως αναφέρει στο TDN ο υποδιευθυντής του ξενοδοχείου κ. Ανδρέας Χριστοδουλίδης.
Θα διαθέτει 4 εξωτερικές πισίνες με θαλασσινό νερό σε διαφορετικές θερμοκρασίες, χαμάμ, Σάουνα, θερμαινόμενη πισίνα, κέντρο λασποθεραπείας, 11 αίθουσες θεραπείας. Γιατροί και σύμβουλοι θα φροντίζουν για το είδος της θεραπείας και τη διατροφή των επισκεπτών. Όλο το κέντρο θα περιβάλλεται από μία πισίνα ελεύθερης κατασκευής, θαλασσινού νερού, με τεχνητούς καταρράκτες και σπήλαια που σύμφωνα με τα στοιχεία του ξενοδοχείου θα είναι η μεγαλύτερη πισίνα θαλασσινού νερού στο νησί.
Οι βασικοί αρχιτέκτονες του έργου είναι το λονδρέζικο γραφείο Wimberly, Allison, Tong and Goo, που είναι και δημιουργοί του Lost City στη Νότιο Αφρική. Η αρχιτεκτονική του περιβάλλοντος ανήκει στον James Nicolay από τη Χονολουλού που σχεδίασε μεταξύ άλλων τους κήπους πολλών ξενοδοχείων Shangri-La.
Μετά από την κατασκευή του νέου κέντρου υγείας, ομορφιάς και θαλασσοθεραπείας το ξενοδοχείο θα μετονομαστεί πλέον σε "Le Meridien Limassol Spa & Resort".

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024