Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήThe Editor Athens Hotel: Ένα ιστορικό τυπογραφείο μετατρέπεται σε υπερσύγχρονο boutique ξενοδοχείο
Ξενοδοχεία

The Editor Athens Hotel: Ένα ιστορικό τυπογραφείο μετατρέπεται σε υπερσύγχρονο boutique ξενοδοχείο

Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες διαθέτουν αυτόνομο κλιματισμό, LED τηλεοράσεις, παράθυρα με διπλά τζάμια, room service, δωρεάν σύνδεση Wi-Fi, mini bar, σεσουάρ μαλλιών και χρηματοκιβώτιο, ενώ τα μπάνια είναι εξοπλισμένα με walk-in shower.

Το ξενοδοχείο The Editor Athens Hotel άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του. Λίγα μόλις μέτρα από την πλατεία Αγίας Ειρήνης και δίπλα στο σταθμό του μετρό Μοναστηράκι, το νέο αυτό μέλος του δικτύου Tresor Hotels – HIP.Hospitality συμπληρώνει το πολύχρωμο κάδρο της πόλης με σεβασμό στην ιστορία του κτιρίου και στην προηγούμενη χρήση του ως γνωστός εκδοτικός οίκος.

Το 4άστερο The Editor Athens Hotel έρχεται να δώσει νέα ταυτότητα σε έναν χώρο όπου “γεννήθηκε”, γράφτηκε και εκδόθηκε η ιστορική εφημερίδα “Αθλητική Ηχώ”. Γι’αυτό και το όνομα του ξενοδοχείου είναι απόλυτα συνεπές με το ιστορικό κτίριο του παλιού τυπογραφείου.  

Μετά την ολοκληρωτική ανακαίνιση και τον ανασχεδιασμό του κτιρίου, τα 40 ξεχωριστά σχεδιασμένα δωμάτια και σουίτες προσφέρουν μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό, με minimal γραμμές, λιτή διακόσμηση και εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες διαθέτουν αυτόνομο κλιματισμό, LED τηλεοράσεις, παράθυρα με διπλά τζάμια, room service, δωρεάν σύνδεση Wi-Fi, mini bar, σεσουάρ μαλλιών και χρηματοκιβώτιο, ενώ τα μπάνια είναι εξοπλισμένα με walk-in shower.

Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνεται επίσης business centre, υπηρεσίες concierge, το ατμοσφαιρικό roof top restaurant, Stories Urban Bistronomy, με θέα στην Ακρόπολη που εκτείνεται σε δύο επίπεδα, με έναν κλειστό χώρο κι ένα εξωτερικό ανοιχτό bar, καθώς κι ένα all day restaurant –“The Publisher”– στο αίθριο του ισογείου που προστατεύεται από γυάλινη ανοιγόμενη οροφή επιτρέποντας την θέα στον ουρανό και την πλήρη εκμετάλλευση του φυσικού φωτός. Στο ισόγειο τμήμα το ειδικά διαμορφωμένο αίθριο μπορεί να φιλοξενήσει ολιγομελείς εταιρικές συναντήσεις ή εκδηλώσεις.

Το roof garden εστιατόριο, The Stories Urban Bistronomy, πρόκειται να λειτουργήσει το προσεχές διάστημα σε minimal και urban ύφος και ανοιχτή κουζίνα. Ο Executive Chef του ξενοδοχείου κ. Γιάννης Λιόκας σχεδιάζει ένα εμπνευσμένο menu με μία εναλλακτική προσέγγιση της ελληνικής κουζίνας, εστιασμένη στα εποχικά και τοπικά προϊόντα. Πρόκειται για μία σύγχρονη βιωματική ελληνική κουζίνα σε comfort εκδοχή, τεκμηριώνοντας την άποψή του chef ότι η γαστρονομία είναι για όλους. Το εξωτερικό bar θα ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία, με upgraded ποτά και cocktails. Στο All day Bar-Restaurant “The Publisher” σερβίρεται comfort food, με ποιοτικά συστατικά αλλά και με μια εφευρετική, σύγχρονη αισθητική.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024