Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήTheta Hotel, ένα νέο ξενοδοχείο στο Πήλιο
Ξενοδοχεία

Theta Hotel, ένα νέο ξενοδοχείο στο Πήλιο

Το Theta Hotel, το νέο ξενοδοχείο που ενσωματώνει όλα όσα μπορεί να ζήσει κανείς στο Πήλιο, ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό τον Ιούλιο του 2013.

Το ξενοδοχείο Theta Hotel βρίσκεται στο ανατολικό Πήλιο, στο χωριό Άγιο Δημήτριος. Είναι χτισμένο πάνω σε μια καταπράσινη πλαγιά, σε υψόμετρο 300 μέτρων, περιστοιχισμένο από δασωμένες βουνοκορφές και από τη θάλασσα, σε σημείο τέτοιο που επιτρέπει στον παρατηρητή να αντικρίζει τα χωριά του Μουρεσίου και της Τσαγκαράδας και το Αιγαίο Πέλαγος με τα νησιά των Σποράδων αντίστοιχα.

Το ξενοδοχείο αποτελείται από δύο κτίρια τριών επιπέδων και διαθέτει 19 δωμάτια. Στο ισόγειο του κεντρικού κτιρίου βρίσκεται η αίθουσα πρωινού, το σαλόνι του ξενοδοχείου με το μεγάλο τζάκι και το μπαρ. Εκεί, ο επισκέπτης μπορεί να πιει ένα ζεστό ρόφημα ή ένα ποτό, να γευτεί νόστιμα εδέσματα και σπιτικά γλυκά και να χαλαρώσει σε έναν φιλόξενο και οικείο χώρο.

Χτισμένο στα πρότυπα της παραδοσιακής πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής, το Theta Hotel εναρμονίζεται απόλυτα με τον φυσικό περιβάλλοντα χώρο και δημιουργεί μια ατμόσφαιρα κομψής πολυτέλειας. Στο Theta Hotel δημιουργήσαμε έναν χώρο φιλοξενίας και αναψυχής όπου οι ομορφιές του Πηλίου συνδυάζονται ανεπανάληπτα με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, ευρύχωρα και λειτουργικά δωμάτια, διακριτική φιλοξενία και άψογη εξυπηρέτηση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024