Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΘησέας: Σε αναζήτηση διεθνούς ξενοδοχειακής αλυσίδας

Θησέας: Σε αναζήτηση διεθνούς ξενοδοχειακής αλυσίδας

Η πρότυπη οικιστική μονάδα `Θησέας` που βρίσκεται μόλις 15 χλμ. από την πόλη του Ηρακλείου και αποτελεί την νέα μοντέρνα πρόταση για μόνιμη και παραθεριστική κατοικία, σύντομα θα αναπτύξει μέσα […]

Η πρότυπη οικιστική μονάδα `Θησέας` που βρίσκεται μόλις 15 χλμ. από την πόλη του Ηρακλείου και αποτελεί την νέα<...> μοντέρνα πρόταση για μόνιμη και παραθεριστική κατοικία, σύντομα θα αναπτύξει μέσα στον περιβάλλοντα χώρο της και μια ξενοδοχειακή μονάδα πολυτελείας.

Ο `Θησέας` είναι μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις ιδιωτικής πρωτοβουλίας και χρηματοδότησης στο χώρο του real estate που υλοποιείται στην Κρήτη από την Τεχνική Αναπτυξιακή Κρήτης, ΤΕΑΚ. Α.Ε. Είναι ένα έργο αυτόνομης ανάπτυξης με μόνιμες και παραθεριστικές κατοικίες που βρίσκονται σε μια περιοχή συνολικής έκτασης 165.000 τμ, στο ΒΔ άκρο του κόλπου του Ηρακλείου, σε ακτογραμμή περίπου 1.200 μέτρα, με πανοραμική θέα προς την πόλη του Ηρακλείου, τα βόρεια παράλια της Κρήτης και το γραφικό κόλπο της Αγίας Πελαγίας. Ο οικισμός `Θησέας` απέχει μόλις 20 λεπτά από την πόλη του Ηρακλείου, 25 λεπτά από το αεροδρόμιο, και 75 λεπτά από τα Χανιά.

Σύμφωνα με τον πρόεδρος της ΤΕΑΚ ΑΕ κ. Δημήτρη Γιαννουλάκη, η εταιρία βρίσκεται σε ομιλίες και συναντήσεις με διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες, που δεν έχουν ακόμα δραστηριοποιηθεί στην χώρα μας, με στόχο την δημιουργία μιας πρότυπης και πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας μέσα στον οικισμό ‘Θησεά’.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024