Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤην Ελλάδα προτίμησε η Six Senses Spas

Την Ελλάδα προτίμησε η Six Senses Spas

Μετά τα περίφημα εξωτικά Soneva Fushi και Soneva Gilli στις Μαλδίβες και τις απαράμιλλες τοποθεσίες στην Ταϊλάνδη, τον Μαυρίκιο, την Ινδία, το Βιετνάμ, και το Ντουμπάι, η Six Senses Spas(tm) […]

Μετά τα περίφημα εξωτικά Soneva Fushi και Soneva Gilli στις Μαλδίβες και τις απαράμιλλες τοποθεσίες στην Ταϊλάνδη, τον Μαυρίκιο, την Ινδία, το Βιετνάμ,<...> και το Ντουμπάι, η Six Senses Spas(tm) έρχεται στην Ευρώπη, και συγκεκριμένα στην Ελλάδα, στο porto elounda De Luxe Resort.

Το πραγματικά μεγαλειώδες spa, που κατασκευάζεται για να στεγάσει την Six Senses Spas(tm) είναι σχεδιασμένο από την κορυφαία παγκοσμίως εταιρία αρχιτεκτόνων SYNTAX με απόλυτη ειδίκευση στο αντικείμενο, παντρεύοντας έξοχα την θάλασσα και τις θεραπείες, που πηγάζουν από αυτή με την ανατολίτικη μαγεία και φινέτσα.

Από τον Απρίλιο του 2005 η Six Senses Spas(tm) θα προσφέρει τις περίφημες θεραπείες της σε όλα τα ξενοδοχεία της Ελούντα Α.Ε.: elounda mare hotel, elounda peninsula All Suite Hotel, και – φυσικά – στο porto elounda De Luxe Resort, ενώ από την άνοιξη του 2006 θα ανοίξει τις πύλες του το επιφάνειας 2.200 μ2 κέντρο θαλασσοθεραπείας στο resort της εταιρίας.

Υπερήφανοι για την επιτυχία αυτή, τα στελέχη της Ελούντα Α.Ε. δεν παραλείπουν να τονίσουν τα τεράστια ανταποδοτικά οφέλη, που θα έχει η συνεργασία αυτή για τον ελληνικό τουρισμό, μέσω της μεταφοράς τεχνογνωσίας και την διαδικτύωση στο παγκόσμιο κύκλωμα υπηρεσιών spa.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024