Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο 2016 Classic Europe Hotel Chain of the Year Award στα Myconian Collection of Hotels, Resorts & Villas
Διάκριση ξενοδοχείου

Το 2016 Classic Europe Hotel Chain of the Year Award στα Myconian Collection of Hotels, Resorts & Villas

Το Myconian Collection of Hotels, Resorts & Villas έχει επίσης κατακτήσει τα βραβεία ‘Travelers’ Choice Winner το 2014 και το 2016, καθώς και το Tripadvisor ‘Certificate of Excellence’ το 2013, and και έχει καταταγεί στο κορυφαίο 1% των πιο δημοφιλών προορισμών σε όλο τον κόσμο από την Tripadvisor.

Το Myconian Collection of Hotels, Resorts & Villas στο νησί της Μυκόνου είναι ο αποδέκτης του βραβείου 2016 Classic Europe Hotel Chain of the Year που απονέμεται από τον κορυφαίο διεθνώς πάροχο ταξιδιών πολυτελείας Classic Vacation.

Τα βραβεία 2016 Classic Europe Annual Awards απονεμήθηκαν σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την  Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου στο Hotel Barriere Le Majestic των Καννών στις 8:00 μ.μ. στο Diane Meeting Room του ισογείου κατά τη διάρκεια της έκθεσης ILTM Cannes 2016.

Το Myconian Collection αποτελεί μια συλλογή από εννέα οικογενειακά πολυτελή ξενοδοχεία, θέρετρα και βίλες στις πλέον προνομιούχες τοποθεσίες του κοσμοπολίτικου νησιού της Μυκόνου με gourmet εστιατόρια, υπερσύγχρονα spa και κέντρα θαλασσοθεραπείας, εγκαταστάσεις συνεδρίων και ειδικά διαμορφωμένους χώρους για διεξαγωγή αξέχαστων γαμήλιων τελετών.


Το Myconian Ambassador Hotel στον Πλατύ Γιαλό.

Τα ξενοδοχεία της στη Μύκονο διατηρούν το καθένα ξεχωριστά τη δική του μοναδική προσωπικότητα και συγκροτούν πέντε πολυτελή θέρετρα, το Myconian Ambassador Hotel στον Πλατύ Γιαλό και τα Myconian Royal Resort, Myconian Imperial Resort, Myconian Villa Collection και Myconian Utopia Resort στην παραλία Ελιά, καθώς και τρία πεντάστερα πολυτελή ξενοδοχεία, τα Myconian Kyma Design Hotel Starwood, Myconian Naia and Korali Myconian Relais & Chateaux στην πόλη της Μυκόνου.

Ιδρύθηκε το 1979 από τον Γιώργο και την Ελευθερία Δακτυλίδη και διοικείται σήμερα από τους τέσσερις γιους τους Πάνο, Μάρκο, Βαγγέλη και Μάριο. Όλες ανεξαιρέτως οι μονάδες διατηρούν στο ακέραιο τα πρότυπα φιλοξενίας και τις αξίες της οικογένειας, προσφέροντας παράλληλα μια ξεχωριστή εμπειρία από ένα ευρύ φάσμα φιλοξενίας και διασκέδασης για όλα τα βαλάντια.


Το Myconian Royal Resort στην παραλία Ελιά.

Στην ειδυλλιακή παραλία της Ελιάς, το Myconian Utopia Relais & Chateaux, το Myconian Avaton που διαμορφώνει τάσεις, οι πολυτελείς Myconian Villas, καθώς και τα Myconian Imperial and Myconian Royal resorts – αμφότερα μέλη της αλυσίδας Leading Hotels of the World, προσφέρουν πανοραμική θέα στο Αιγαίο.

Νοτιότερα, το Myconian Ambassador Relais & Chateaux βρίσκεται στον κόλπο του Πλατύ Γιαλού – δίπλα σε φημισμένες παραλίες, την Ψαρού, την Αγία Άννα και την Παράγκα.

Στη Χώρα της Μυκόνου, ακριβώς πάνω από τους ανεμόμυλους της Alefkandra, στην ίδια ακριβώς τοποθεσία που επέλεξε ο ιδρυτής του ομίλου για το πρώτο ξενοδοχείο του, βρίσκονται τα πεντάστερα Myconian Kyma Design Hotel Starwood, Myconian Naia και Myconian Korali Relais & Chateaux.

Το Myconian Collection of Hotels, Resorts & Villas έχει επίσης κατακτήσει τα βραβεία ‘Travelers’ Choice Winner” το 2014 και το 2016, καθώς και το Tripadvisor ‘Certificate of Excellence’ το 2013, and και έχει καταταγεί στο κορυφαίο 1% των πιο δημοφιλών προορισμών σε όλο τον κόσμο από την Tripadvisor.

Η Classic Vacations παρέχει ανώτερη επαγγελματική κάλυψη σε ταξιδιωτικούς συμβούλους και τους πελάτες τους. Προσφέρει μια πλήρη γκάμα καταλυμάτων μέσου έως πολυτελούς επιπέδου που συμπεριλαμβάνει σουίτες, βίλες και κατοικίες σε ανταγωνιστικές τιμές, ταξιδιωτικές επιλογές πρώτης τάξεως και με ιδιωτικά μέσα, καθώς και μοναδικές περιηγήσεις και εκδρομές στον Καναδά, τη Χαβάη, την Καραϊβική, το Μεξικό, την Κόστα Ρίκα, την Ευρώπη, την Ταϊτή, τα νησιά Φίτζι, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Στη φωτογραφία, το βραβείο παραλαμβάνει ο κ. Βαγγέλης Δακτυλίδης, ένα από τα 4 αδέρφια της οικογένειας που κατέχει την εταιρεία στη Μύκονο, την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016, σε ειδική εκδήλωση, στο Hotel Barriere Le Majestic στις Κάννες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024