Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο 'Βυζαντινό' του Hilton δημιουργεί νέο, υπαίθριο χώρο
Ξενοδοχεία

Το 'Βυζαντινό' του Hilton δημιουργεί νέο, υπαίθριο χώρο

Ο νέος, υπαίθριος χώρος του 'Βυζαντινού', στο Hilton Αθηνών, λειτουργεί καθημερινά από τις 11 το πρωί έως τις 11 το βράδυ.

Ο νέος, υπαίθριος χώρος στην αυλή του “Βυζαντινού”, στο Hilton, λειτουργεί καθημερινά από τις 11 το πρωί έως τις 11 το βράδυ, αποτελεί το ιδανικό σημείο συνάντησης για διάλειμμα από το γραφείο, ανάπαυλα μετά τα ψώνια και επαγγελματικό γεύμα ή δείπνο από το μπουφέ ή a la carte.

Για ένα γρήγορο σνακ, στην αυλή του “Βυζαντινού” μπορεί κανείς να απολαύσει ποικιλία από φρέσκα και υγιεινά μίνι σάντουιτς: πολύσπορο ψωμάκι με καπνιστή γαλοπούλα και ένταμ, αγγλικό μάφιν με καπνιστό σολομό και τυρί κρέμα, ψωμάκι με προσούτο, μοτσαρέλα buffalo και πέστο, μπαγκέτα με τομάτα, φέτα και πατέ ελιάς. Αλλά και τα Hilton Classics: casual πιάτα όπως Ceasar’s salad, Club Sandwich και Burger με τη μοναδική συνταγή Hilton.

Για τον καφέ, υπάρχει επιλογή από τα παραδοσιακά, σπιτικά γλυκά που παρασκευάζονται καθημερινά από τους ζαχαροπλάστες του “Βυζαντινού”: παραδοσιακό ραβανί με παγωτό, καρυδόπιτα, μηλόπιτα και λουκουμάδες με μέλι, αλλά υγιεινά smoothie: “Purple Rain” με μαύρα μούρα, ανανά, μάνγκο και πορτοκάλι ή “Pinky” με φράουλα, ανανά, μπανάνα και πορτοκάλι. Από το απόγευμα και μετά μπορεί κανείς να απολαύσει ένα ποτήρι κρασί με ποικιλία τυριών και αλλαντικών από το μπουφέ. Τις Κυριακές, να προμηθευθεί εφημερίδες και να γευθεί ένα πλούσιο brunch.

Στην αυλή του Βυζαντινού επιτρέπεται το κάπνισμα. Οι πελάτες του Βυζαντινού δικαιούνται δωρεάν parking εντός του ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο χώρο. Το Wi-Fi διατίθεται δωρεάν.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024