Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Blue Suites Skopelos μετονομάζεται σε Blue Green Bay Skopelos
Ξενοδοχεία

Το Blue Suites Skopelos μετονομάζεται σε Blue Green Bay Skopelos

Αλλαγή ονομασίας για το Blue Suites της Spyrou Hotels & Companies στη Σκόπελο, σε Blue Green Bay Skopelos.

H εταιρεία Spyrou Hotels & Companies προχώρησε στην αλλαγή του ονόματος του καταλύματός της, Blue Suites, σε Blue Green Bay, με την πεποίθηση πως είναι ακόμα πιο αντιπροσωπευτικό της τοποθεσίας του, μιας και το Blue Green Bay βρίσκεται ακριβώς μπροστά στην παραλία του Πανόρμου Σκοπέλου με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας και το εντυπωσιακό πευκόδασος που καταλήγει στον απάνεμο κόλπο.

Το Blue Green Bay αποτελείται από 16 δωμάτια (δίκλινα, τρίκλινα, τετράκλινα), οικογενειακά διαμερίσματα και το διώροφο διαμέρισμα, όλα καλαίσθητα, με την υπέροχη παραλία να απλώνεται μπροστά τους, ένα προνόμιο που απολαμβάνουν οι φιλοξενούμενοι από οποιοδήποτε σημείο βρίσκονται. Το συγκρότημα είναι κτισμένο στον καταπράσινο κόλπο του Πάνορμου, και σε μία απόσταση 12 χλμ. νοτιοδυτικά της Χώρας της Σκοπέλου, επάνω στην βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024