Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤo boutique ξενοδοχείο Nefeles Mainalon Resorts στο δίκτυο της Lamway Hotel Management Group
Ξενοδοχεία

Τo boutique ξενοδοχείο Nefeles Mainalon Resorts στο δίκτυο της Lamway Hotel Management Group

Το συγκρότημα, στις παρυφές του Μαινάλου, εντάσσεται στο χώρο σαν προέκταση του φυσικού τοπίου ανάμεσα στις πλαγιές του βουνού και τα έλατα ενώ ταυτόχρονα δίνει την αίσθηση του οικισμού.

Σε ένα τοπίο αλπικής ομορφιάς, στο χωριό Καρδαράς που βρίσκεται δίπλα στο χιονοδρομικό Οστρακίνα του Μαινάλου και μιάμιση ώρα από την Αθήνα, βρίσκεται το Nefeles Mainalon Resort. Σε απόσταση πέντε λεπτών από το ξενοδοχείο βρίσκεται το ιστορικό κεφαλοχώρι Λεβίδι, ενώ η Βυτίνα απέχει 25 λεπτά.

Προνομιακά χτισμένο στις παρυφές του Μαινάλου, το Nefeles Mainalon Resort αποτελεί ένα γαλήνιο καταφύγιο που συνδυάζει αρμονικά τη διακριτική πολυτέλεια με την αναζωογονητική αύρα του βουνού. Διαμορφωμένο με πέτρα και ξύλο, το συγκρότημα εντάσσεται στο χώρο σαν προέκταση του φυσικού τοπίου ανάμεσα στις πλαγιές του βουνού και τα έλατα, ενώ ταυτόχρονα δίνει την αίσθηση του οικισμού.

Το 3* ξενοδοχείο άνοιξε το Φεβρουάριο του 2013 και αποτελείται απο 15 πολυτελείς σουίτες/βίλες με θέα στα έλατα. Δημιουργήθηκε με τη φιλοδοξία να προσφέρει στους επισκέπτες μοναδικές εμπειρίες, μέσα από τον αρμονικό συνδυασμό εξωτερικών δραστηριοτήτων και εξερεύνησης της περιοχής, με την πολυτέλεια των ευρύχωρων βιλών, αλλά και την προσφορά διακριτικής φιλοξενίας και εξαιρετικών υπηρεσιών.
 
Είτε πρόκειται για ρομαντικές αποδράσεις είτε για οικογενειακές διακοπές το Nefeles Mainalon Resort, η Lamway θεωρεί ότι αποτελεί τον ιδανικό προορισμό. Με σουίτες διακοσμημένες σε country style και γήινους τόνους, είναι διαμορφωμένες για να εξυπηρετήσουν όλες τις απαιτήσεις. Στην κεντρική σάλα του ξενοδοχείου ο επισκέπτης μπορεί να χαλαρώσει απολαμβάνοντας τη θαλπωρή του τζακιού και ατενίζοντας τη θέα του Μαινάλου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024