Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο EROSANTORINΙ ανοίγει στη Σαντορίνη
Ξενοδοχία

Το EROSANTORINΙ ανοίγει στη Σαντορίνη

To EROSANTORINI ανήκει στον Όμιλο Hellas Group. Το κτήμα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 10 ενήλικες σε πέντε ξεχωριστές σουίτες.


Το διάσημο νησί των Κυκλάδων υποδέχεται το EROSANTORINI, ένα ιδιωτικό κτήμα και με στόχο την προσέλκυση μιας ελίτ ταξιδιωτών που αναζητούν την πλήρη ιδιωτικότητα, ενώ συγχρόνως θέλουν να απολαμβάνουν μόνο το καλύτερο. Το EROSANTORINI “γεννήθηκε” από την ιδέα για τη δημιουργία μιας κατοικίας για ένα τέτοιο κοινό, το οποίο θα μπορούσε να γευτεί την απόλυτη εμπείρια της τοποθεσίας, της ιδιωτικότητας και της φιλοξενίας και να τη διαδόσει ως κάτι νέο που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα. Η πίστη στο όραμα οδήγησε και στην επιτυχή υλοποιησή του: Συνδυάζοντας τις προσεγμένες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις ενός κορυφαίου ξενοδοχείου με την αίσθηση προσωπικής οικειότητας και άνεσης που παρέχει μια ιδιωτική βίλα.

Κτισμένο ακριβώς πάνω στο χείλος της Καλντέρας, με απρόσκοπτη θέα προς το Αιγαίο και μόλις δύο χιλιόμετρα απο τα Φηρά, το EROSANTORINI αποτελεί το πρώτο ιδιωτικό κτήμα του είδους του στο νησί. Το κτήμα καταλαμβάνει περίπου οκτώ στέμματα γης, τα οποία είναι κατάφυτα με ελαιόδεντρα, συκιές, λεμονιές και φυντάνια που προμηθεύουν την κουζίνα. Οι κύριοι χώροι αναψυχής και εστίασης περιβάλλονται από αυλές που κατεβαίνουν κλιμακωτά προς την Καλντέρα, διαθέτοντας χώρους για ηλιοθεραπεία, μαθήματα γιόγκα, σινεμά κάτω απο τα αστέρια, δείπνα και κολύμπι σε infinity pool. Στην ειδική σουίτα spa του κτήματος, μια ατμόσφαιρα αρμονίας και ευεξίας περιμένει τους επισκέπτες για ιδιωτικές θεραπείες μασάζ, αλλά και για χαλάρωση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του χαμάμ.

Το κτήμα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 10 ενήλικες σε πέντε ξεχωριστές σουίτες, οι οποίες προσφέρουν ιδιωτικούς χώρους και βεράντες, ενώ οικογένειες με παιδιά είναι ευπρόσδεκτες. Θερμαινόμενα πατώματα και τζακούζι, κρεμαστά τζάκια στα καθιστικά και μια δεύτερη θερμαινόμενη πισίνα καθιστούν το EROSANTORINI ιδανικό προορισμό ακόμα και κατά τους χειμερινούς μήνες. Παράλληλα, το ξωκλήσι του κτήματος διατίθεται για γαμήλιες τελετές και δεξιώσεις, αφού το EROSANTORINI μπορεί να φιλοξενήσει εως 350 άτομα για καθιστό δείπνο ή εως 800 άτομα κοκτέιλ για μοναδικές εκδηλώσεις με απαράμιλλη θέα.

Καθημερινά στην κουζίνα του κτήματος ο σεφ ετοιμάζει για τους διαμένοντες ξεχωριστά πιάτα, ενώ στο κελάρι του EROSANTORINI βρίσκει κανείς μια μεγάλη ποικιλία απο βραβευμένες ετικέτες, απο τον ελληνικό αλλά και απο τον διεθνή αμπελώνα.

Η σύλληψη, η μελέτη και ο σχεδιασμός του EROSANTORINI έγινε από την ομάδα της Χ2 Αρχιτεκτονική, με ιδιαίτερες αναφορές στον ευρύτερο κυκλαδικό κυβισμό, ενώ ο σχεδιασμός των εσωτερικών χώρων και της επίπλωσης του κτήματος είναι της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας Paola Navone, η οποία συνδίασε μοντέρνα υλικά και πολυτελή υφάσματα με εκλεκτή ακατέργαστη πέτρα και ξύλο, στολίζοντας το κτήμα με καλαίσθητες σχεδιαστικές πινελιές όπως τα ζωγραφισμένα χαλιά στις αυλές γύρω απο την πισίνα.

To EROSANTORINI ανήκει στον Όμιλο Hellas Group, ο οποίος δραστηριοποιείται παγκοσμίως με κεντρικά γραφεία σε Αθήνα και Σαγκάη.  Αποτελείται από ένα σύνολο εταιρειών με δραστηριοποίηση στους τομείς της ελληνικής φιλοξενίας, γαστρονομίας και πολιτισμού με κοινό στόχο τη διατήρηση και την διάδοση των καλύτερων που έχει να προσφέρει η Ελλάδα, ανά τον κόσμο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024