Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Galaxy bar του Hilton ανάμεσα στα 10 καλύτερα rooftop bar του κόσμου
Διάκριση ξενοδοχείου

Το Galaxy bar του Hilton ανάμεσα στα 10 καλύτερα rooftop bar του κόσμου

Το Galaxy αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του αθηναϊκού 'night life' και ήταν από τα πρώτα μπαρ που ξεκίνησε την τάση των κοκτέιλ στην Αθήνα.

Το Galaxy bar του Hilton Αθηνών αναδείχθηκε ένα από τα 10 καλύτερα μπαρ του κόσμου από το αμερικανικό “Premier Traveler”, ένα από τα πιο δημοφιλή κι έγκριτα ταξιδιωτικά περιοδικά παγκοσμίως.

Σε κάθε τεύχος, η έμπειρη και εξειδικευμένη συντακτική ομάδα του “Premier Traveler” προτείνει στους αναγνώστες της τις καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες έπειτα από λεπτομερή δημοσιογραφική έρευνα.

Στο τεύχος Φεβρουαρίου-Μαρτίου 2015 το Galaxy bar φιγουράρει ανάμεσα στα καλύτερα bar που κοιτάζουν “αφ’ υψηλού” τις μεγαλύτερες μητροπόλεις του κόσμου, όπως το  Radio στο Λονδίνο, το AER Lounge – Four Seasons στη Βομβάη, το Top of the Strand στη Νέα Υόρκη κ.ά.

Το Galaxy bar ξεχώρισε στις προτιμήσεις των ειδικών του “Premier Traveler”, κυρίως λόγω της εντυπωσιακής, πανοραμικής του θέας και της κοσμοπολίτικης ατμόσφαιρας.

Το Galaxy αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του αθηναϊκού “night life” και ήταν από τα πρώτα μπαρ που ξεκίνησε την τάση των κοκτέιλ στην Αθήνα. Μάλιστα, στον ίδιο χώρο λειτουργεί και το Galaxy Restaurant, που υπό την επίβλεψη του executive chef Κώστα Αθανασίου, χαρίζει μια ενδιαφέρουσα γαστρονομική εμπειρία με θέα τα φώτα της πόλης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024