Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤο Hilton Αθηνών υποδέχεται τον καινούριο χρόνο με νέα ιστοσελίδα
Ξενοδοχεία

Το Hilton Αθηνών υποδέχεται τον καινούριο χρόνο με νέα ιστοσελίδα

Το νέο hiltonathens.gr είναι γεγονός, με νέα μορφή και παρουσίαση.

Ο νέος ιστότοπος του ξενοδοχείου Hilton Αθηνών δημιουργήθηκε για να αποτελέσει ένα φρέσκο, αποτελεσματικό και γρήγορο εργαλείο. Ο επισκέπτης του site γνωρίζει τον κόσμο του Hilton Αθηνών μέσα από συλλογή φωτογραφιών, μπαίνει στην αρχική σελίδα και ανακαλύπτει τα cinemagraphs, τις “ζωντανές” εικόνες που δίνουν στο site ένα μοναδικό χαρακτήρα.

Πριν ακόμη περάσει κανείς το κατώφλι του ξενοδοχείου, περιηγείται στις γεύσεις του Βυζαντινού εστιατορίου, του Oasis Bar & Grill και του διεθνώς φημισμένου εστιατορίου Milos. Σε ένα ξεχωριστό section, τo Galaxy Bar & Restaurant μοιράζεται τα μυστικά του και αποκαλύπτει τα νέα και τις προσφορές του. Το site ενημερώνει ακόμη για τις υπηρεσίες που προσφέρει το Hiltonia Spa, όπως τα ομαδικά προγράμματα, τις θεραπείες προσώπου και σώματος, καθώς και για τις μηνιαίες προσφορές. Ακόμα, δίνει η ευκαιρία να παρακολουθήσει κανείς βίντεο σχετικά με το ξενοδοχείο και τους χώρους φιλοξενίας του. Για μια άνετη και ευχάριστη διαμονή σε ένα από τα 506 πολυτελή δωμάτια όπως επίσης και για τη διοργάνωση ενός συνεδρίου, η νέα σελίδα παρέχει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες.

Διαθέτοντας ένα περιβάλλον περιήγησης ειδικά διαμορφωμένο για smartphones, η ιστοσελίδα αυτή δίνει επιπλέον τη δυνατότητα στο χρήστη να δει την ακριβή τοποθεσία του Hilton στον χάρτη, να κάνει κράτηση δωματίου και να συνδεθεί άμεσα με τα κοινωνικά δίκτυα του Hilton (Facebook, Instagram, Twitter).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024