Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο ιστορικό Μεγάλη Βρεταννία ανοίγει και πάλι τις πόρτες του στις 15 Ιουλίου
Ξενοδοχεία

Το ιστορικό Μεγάλη Βρεταννία ανοίγει και πάλι τις πόρτες του στις 15 Ιουλίου

Το ξενοδοχείο έχει καταρτίσει πρόσθετα δικά του αυστηρότατα πρωτόκολλα, ώστε οι επισκέπτες να αισθάνονται απόλυτα ασφαλείς.

Το εμβληματικό ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, μετά από τέσσερις μήνες, υποδέχεται και πάλι τους επισκέπτες του. Όπως δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος της Εταρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ κ. Τάσος Χωμενίδης, “η ‘Μεγάλη Κυρία’ της Αθήνας για μια ακόμη φορά έρχεται να αναλάβει τον ηγετικό ρόλο που πάντα είχε στον ελληνικό τουρισμό, μια και πάνω από ένα αιώνα είναι σημείο αναφοράς για Έλληνες και ξένους. Με υπευθυνότητα θα υποδεχθεί τους επισκέπτες της, δημιουργώντας για εκείνους εξαιρετικές και αυθεντικές εμπειρίες διαμονής”.

Πρώτη προτεραιότητα είναι όπως πάντα η προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, μόνο που τώρα προστίθεται ένας ακόμη στόχος: η επαγρύπνηση για την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Ο γενικός διευθυντής, κ. Τιμ Ανανιάδης, δηλώνει: “Όχι μόνο ακολουθούμε αυστηρά τις οδηγίες της Κυβέρνησης, αλλά έχουμε καταρτίσει πρόσθετα δικά μας αυστηρότατα πρωτόκολλα, ώστε οι επισκέπτες μας να αισθάνονται απόλυτα ασφαλείς”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024