Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαTo Ledra Kai στο Athens Ledra ανοίγει τις πόρτες του για τον χειμώνα με ασιατικές και πολυνησιακές προτάσεις
Γαστρονομία

To Ledra Kai στο Athens Ledra ανοίγει τις πόρτες του για τον χειμώνα με ασιατικές και πολυνησιακές προτάσεις

Στην 'καρδιά' της Αθήνας, το εστιατόριο Ledra Kai προσφέρει, για περισσότερο από 30 χρόνια, ξεχωριστές και εξωτικές γεύσεις, παραμένοντας σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της πολυνησιακής κουζίνας.

Το Ledra Kai (πρώην Kona Kai) του ξενοδοχείου Athens Ledra ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για τη χειμερινή περίοδο με ανανεωμένο μενού και γεύσεις. Στην “καρδιά” της Αθήνας, το εστιατόριο Ledra Kai προσφέρει, για περισσότερο από 30 χρόνια, ξεχωριστές και εξωτικές γεύσεις, παραμένοντας σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της πολυνησιακής κουζίνας.

Οι μοναδικές γεύσεις της Πολυνησίας, καθιστούν την κουζίνα του Ledra Kai ως την ιδανική επιλογή, ενώ το μενού, εμπνευσμένο από τον Executive Chef του ξενοδοχείου, Κώστα Νάνο, θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς οπαδούς της ασιατικής και πολυνησιακής κουζίνας.

Το ανανεωμένο μενού του Teppanyaki προσφέρει για πρώτη φορά Angus Beef γαρνιρισμένο με ασιατικές γεύσεις και περιλαμβάνει επίσης επιλογές από Beef Fillet, Sirloin Steak και Ribeye Steak. Για όσους αγαπούν την ιαπωνική κουζίνα, το Teppanyaki προσφέρει ένα γαστρονομικό show, ενώ το sushi bar του Ledra Kai θα ενθουσιάσει με τη μεγάλη γκάμα επιλογών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024