Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Living Theros στην Καρδιανή της Τήνου στοχεύει σε μια tailor made εμπειρία φιλοξενίας
Ξενοδοχεία

Το Living Theros στην Καρδιανή της Τήνου στοχεύει σε μια tailor made εμπειρία φιλοξενίας

Τα 6 δωμάτια είναι όλα διαφορετικά μεταξύ τους και προέκυψαν από τη διαμόρφωση ενός παλιού σπιτιού σε σουίτες. Κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης του κτιρίου έγινε προσπάθεια να κρατηθούν αναλλοίωτα πολλά στοιχεία που υπήρχαν από παλιά, όπως οι μαρμάρινοι νεροχύτες, τα μωσαϊκά και τα μαρμάρινα υπέρθυρα.

Σε ένα κτίριο του 19ου αιώνα, στο λόφο του χωριού της Καρδιανής στην Τήνο και με θέα το Αιγαίο άνοιξε τις πόρτες του (το 2018) το βραβευμένο (από το TripAdvisor και στα Greek Hospitality Awards 2020) ξενοδοχείο Living Theros.

Τα 6 δωμάτια είναι όλα διαφορετικά μεταξύ τους, και προέκυψαν απο τη διαμόρφωση ενός παλιού σπιτιού σε σουίτες και της προσέγγισης του ‘δεν γκρεμίζουμε’, τόσο του αρχιτέκτονα του έργου όσο και της ομάδας του interior design. Κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης του κτιρίου έγινε προσπάθεια να κρατηθούν αναλλοίωτα πολλά στοιχεία που υπήρχαν από παλιά, όπως οι μαρμάρινοι νεροχύτες, τα μωσαϊκά και τα μαρμάρινα υπέρθυρα. Σε κάθε δωμάτιο εντάχθηκαν στοιχεία της Τήνου, όπως το χαρακτηριστικό πράσινο μάρμαρο και τα γεωμετρικά μοτίβα, που παραπέμπουν σε περιστεριώνες, σήμα-κατατεθέν του νησιού.

Τα δωμάτια του Living Theros είναι φωτεινά και έχουν μινιμαλιστική διακόσμηση βασισμένη στα φυσικά στοιχεία. Παράλληλα, διατηρεί έναν χαρακτήρα διακριτικής πολυτέλειας, παρέχοντας amenities υψηλού επιπέδου που καλύπτουν τις ανάγκες ενός well-travelled κοινού. Έτσι, θα βρει κανείς πολυτελή στρώματα και μπουρνούζια, rainfall showers, ηχεία bluetooth και flatscreen τηλεοράσεις με σύνδεση στο Netflix, μηχανή espresso και κάψουλες και ένα breakfast basket γεμισμένο με τοπικά καλούδια και επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα, στοχεύοντας σε μια tailor made εμπειρία φιλοξενίας.

Το Living Theros είναι το αποτέλεσμα οραματισμού για έναν χώρο στον οποίο οι διαμένοντες θα εντάσσονταν από την πρώτη στιγμή. Άλλωστε είναι χτισμένο ανάμεσα σε σπίτια μόνιμων κατοίκων του νησιού, δίνοντας νέο νόημα στη φράση ‘like a local’ που έγινε το απόλυτο ζητούμενο εκατομμυρίων ταξιδιωτών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024