Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤο Makedonia Palace απέσπασε διάκριση για την Επιχειρηματική Αριστεία
Αναγνωρίστηκε ως Qualified by EFQM Organisation

Το Makedonia Palace απέσπασε διάκριση για την Επιχειρηματική Αριστεία

Διάκριση - Makedonia Palace

Η επιτυχία του Makedonia Palace βασίστηκε στους πυλώνες του Εnviroment Social Governance

Την επιτυχημένη πορεία του Makedonia Palace επιβεβαιώνει η φετινή διάκριση στο Διεθνή Θεσμό Πιστοποίησης EFQM στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την Επιχειρηματική Αριστεία «EFQM AWARD CEREMONY 2022».

Με γνώμονα την καινοτομία αλλά και την φιλοξενία που παρέχει το ξενοδοχείο στους επισκέπτες της συμπρωτεύουσας ο θεσμός αποφάσισε να του απονείμει την αναγνώριση του ως Qualified by EFQM Organisation.

To Makedonia Palace Hotel εφαρμόζει από το 2018 το Διεθνές μοντέλο Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM, ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο και ολιστικό μοντέλο διοίκησης που αποτελεί σήμα κατατεθέν των καλύτερων επιχειρήσεων στο κόσμο. Μετά από μία απαιτητική διαδικασία αξιολόγησης το Makedonia Palace πιστοποιήθηκε εκ νέου επιτυχώς με εξαιρετικά υψηλή βαθμολογία, που βασίστηκε στους πυλώνες του Εnviroment Social Governance.

Τα στελέχη του ξενοδοχείου παρουσίασαν τους σύγχρονους μηχανισμούς διαρκούς βελτίωσης με καινοτόμες πρακτικές και διαδικασίες ενώ ταυτόχρονα μέσα από επικοινωνία της επιτροπής με τους εργαζόμενους αναδείχθηκαν οι άριστες υπηρεσίες φιλοξενίας με γνώμονα την ομαδικότητα και την καινοτομία σε όλα τα επίπεδα.

Η φιλοσοφία του θεσμού EFQM ταυτίζεται απόλυτα με τις πρακτικές του Makedonia Palace, σε αυτή τη νέα εποχή εξέλιξης το ξενοδοχείο “αγκαλιάζει” την αειφορία και τη βιωσιμότητα, τοποθετώντας τις δύο αυτές έννοιες σε βασικές προτεραιότητες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024