Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαTο Mykonos Theoxenia στα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο του Expedia Insiders` Select
Οι επισκέπτες του το βαθμολόγησαν με ΑΡΙΣΤΑ

Tο Mykonos Theoxenia στα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο του Expedia Insiders` Select

Το boutique ξενοδοχείο Mykonos Theoxenia συμπεριλήφθηκε στη φετινή λίστα “Expedia Insiders Select List” με τα κορυφαία ξενοδοχεία στον κόσμο. Η λίστα “Expedia Insiders Select List” περιλαμβάνει τα ξενοδοχεία που τα […]

Το boutique ξενοδοχείο Mykonos Theoxenia συμπεριλήφθηκε στη φετινή λίστα “Expedia Insiders Select List” με τα κορυφαία ξενοδοχεία στον<...> κόσμο. Η λίστα “Expedia Insiders Select List” περιλαμβάνει τα ξενοδοχεία που τα εκατομμύρια πελατών της Expedia ψηφίζουν για το άριστο επίπεδο υπηρεσιών, σε συνδυασμό με τη βαθμολογία εμπειρογνωμόνων της ξενοδοχειακής βιομηχανίας που αξιολογούν την κάθε μονάδα από επαγγελματική σκοπιά.

Η επιλογή και συμπερίληψη σε αυτή την παγκόσμιας εμβέλειας και αναγνώρισης λίστα βασίζεται στην άμεση εμπειρία φιλοξενίας των επισκεπτών, όπου σύμφωνα με τα εκατοντάδες θετικά σχόλια και εξαιρετικές εντυπώσεις που υπέβαλαν, ξεχώρισαν και απένειμαν διάκριση στο ξενοδοχείο για την παροχή υψηλών απαιτήσεων υπηρεσιών, την άψογη εξυπηρέτηση, άνεση και ευχάριστη διαμονή. Σύμφωνα με τη διαδικασία, σε ποσοστό που αγγίζει το 100%, οι επισκέπτες του Mykonos Theoxenia βαθμολόγησαν με “ΑΡΙΣΤΑ” τις υπηρεσίες, τις εγκαταστάσεις και την καθαριότητα, γεγονός που το κατατάσσει ανάμεσα στην ελίτ των ξενοδοχείων διεθνώς. Σημειωτέον ότι το Expedia Select list περιλαμβάνει ένα μικρό ποσοστό των κορυφαίων ξενοδοχείων σε παγκόσμια κλίμακα, καθώς η επιλογή βασίζεται σε πολύ αυστηρά κριτήρια, τις προσωπικές εμπειρίες και τα σχόλια των φιλοξενούμενων.

Σχολιάζοντας τη σημαντική αυτή διάκριση που τιμά τόσο το ξενοδοχείο, όσο και τη Μύκονο γενικότερα, ο διευθυντής της μονάδας κ. Σάκης Σπύρου, δήλωσε σχετικά: “Νοιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή την τιμητική διάκριση, καθώς προέρχεται από τους ίδιους τους επισκέπτες του ξενοδοχείου και ουσιαστικά επισφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο τη συνεχή δέσμευσή μας στην υψηλού επιπέδου φιλοξενία και εξυπηρέτηση”.

Και αυτό το καλοκαίρι, το Mykonos Theoxenia που ανήκει στην αλυσίδα Design Hotels και είναι μέλος του Ομίλου Louis, αναμένει τους λάτρεις της κοσμοπολίτικης Μυκόνου παρέχοντας υψηλού επιπέδου φιλοξενία σε 52 δωμάτια και σουίτες, που αποτυπώνουν τη σύγχρονη αισθητική με έντονα 60s glam στοιχεία και μοναδικό στυλ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024