Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήTο Nana Beach συγκέντρωσε για 2η συνεχόμενη χρονιά μια από τις υψηλότερες βαθμολογίες στο Holiday Check
Διάκριση ξενοδοχείου

Tο Nana Beach συγκέντρωσε για 2η συνεχόμενη χρονιά μια από τις υψηλότερες βαθμολογίες στο Holiday Check

Το Holiday Check, μια από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες παγκοσμίως, έχει 27 εκατ. επισκέπτες μηνιαίως.

Το ξενοδοχείο Nana Beach του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη, που φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια λειτουργίας, συγκέντρωσε για 2η συνεχόμενη χρονιά μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στο Holiday Check, σε μια από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες παγκοσμίως, με 27 εκατ. επισκέπτες μηνιαίως.

Η συγκεκριμένη διάκριση έχει ιδιαίτερη σημασία για το ξενοδοχείο, καθώς στηρίζεται εξολοκλήρου στην ειλικρινή κριτική των ίδιων των επισκεπτών. Η βαρύτητά της ενισχύεται από το γεγονός ότι το ξενοδοχείο συγκεντρώνει τόσο υψηλή βαθμολογία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

“Η αφοσίωση της ομάδας του ξενοδοχείου Nana Beach αναγνωρίζεται και εκτιμάται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τους ίδιους τους επισκέπτες, που δε διστάζουν να επιβραβεύσουν την ποιότητα της φιλοξενίας και των υποδομών του ξενοδοχείου δημοσιεύοντας τις πιο εντυπωσιακές κριτικές στη σελίδα του Holiday Check”, αναφέρει η διεύθυνση του ξενοδοχείου. “Για το ξενοδοχείο Nana Beach και όλους τους εργαζομένους του η εν λόγω διάκριση αποτελεί πρόκληση ώστε να διατηρήσουν και να εξελίξουν τη σημαντική εμπειρία φιλοξενίας, υποδομών και παροχών που προσφέρουν στον επισκέπτη τα τελευταία 30 χρόνια”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024