Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Nana Golden Beach Hotel ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία διεθνώς από την TUI
Ξενοδοχεία

Το Nana Golden Beach Hotel ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία διεθνώς από την TUI

Το Nana Golden Beach Hotel ξεχώρισε για την άριστη ποιότητα του συνόλου των υπηρεσιών του, τον φιλικό και οικογενειακό του χαρακτήρα, αλλά και την οικολογική του συνείδηση.

Ακόμα μια διάκριση για το ξενοδοχείο Nana Golden Beach Hotel του Ομίλου Καράτζη ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες από τον ταξιδιωτικό όμιλο της TUI. Μέσα από τον θεσμό των TUI Global Hotel Awards αναδεικνύονται οι εξαιρετικές επιδόσεις των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων με βάση τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των πελατών αναφορικά με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τη διεθνή προβολή των τουριστικών μονάδων.

Το Nana Golden Beach Hotel ξεχώρισε για την άριστη ποιότητα του συνόλου των υπηρεσιών του, τον φιλικό και οικογενειακό του χαρακτήρα, αλλά και την οικολογική του συνείδηση.

Το βραβείο αυτό ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά διακρίσεων που έχει λάβει το ξενοδοχείο από φορείς διεθνούς κύρους, γεγονός που επιβεβαιώνει τις συνεχείς ενέργειες που πραγματοποιούνται για την εξέλιξη και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών καθώς και των εγκαταστάσεών του.

Ο γενικός διευθυντής των Nana Hotels, κ. Ηλίας Καλαθάς δήλωσε σχετικά: “Το βραβείο αυτό είναι μια ισχυρή ανταπόδοση της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης όλου του προσωπικού των ξενοδοχείων του ομίλου Καράτζη. Μας τιμά όλους στον μέγιστο βαθμό καθώς προτεραιότητά μας είναι να αφήνουμε τις καλύτερες εντυπώσεις στους φιλοξενούμενους και να τους προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, δείχνοντάς τους τη σημασία της αυθεντικής κρητικής φιλοξενίας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που είμαστε ο μεγαλύτερος συνεργάτης του γερμανικού γραφείου της TUI στην Κρήτη και που υποδεχόμαστε κάθε χρόνο τον μεγαλύτερο αριθμό ταξιδιωτών τους στο νησί”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024