Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤο νεότερο πολυτελές ξενοδοχείο στην πόλη της Ρόδου

Το νεότερο πολυτελές ξενοδοχείο στην πόλη της Ρόδου

Το επενδυτικό πρόγραμμα του ομίλου Β.Α. Καμπουράκη, το οποίο περιέλαβε τη ριζική ανακαίνιση και τον εκσυγχρονισμό του ξενοδοχείου Mediterranean, ολοκληρώθηκε φέτος με την εξ’ ολοκλήρου ανακαίνιση και ενοποίηση του με […]

Το επενδυτικό πρόγραμμα του ομίλου Β.Α. Καμπουράκη, το οποίο περιέλαβε τη ριζική ανακαίνιση και τον εκσυγχρονισμό του ξενοδοχείου Mediterranean, ολοκληρώθηκε φέτος με την εξ’ ολοκλήρου ανακαίνιση<.> και ενοποίηση του με το διπλανό ξενοδοχείο Palm, αποδίδοντας στο συγκρότημα συνολική δυναμικότητα που ανέρχεται σε 241 δωμάτια και σουίτες. Με την υλοποίηση αυτού του σχεδίου το mediterranean απoτελεί το νεότερο πολυτελές ξενοδοχείο στην Ρόδο.
Το ιστορικό ξενοδοχείο, που αποτέλεσε πρότυπο δείγμα ανάπτυξης του Ροδιακού τουρισμού, βρίσκεται στην καρδιά της τουριστικής ζωής της Ρόδου, δίπλα στο ενυδρείο και το νέο Playboy καζίνο. Η δημιουργική αυτή επένδυση κρύβει πίσω της μια ολόκληρη φιλοσοφία, καθώς σχεδιάστηκε για να συνδυάσει ιδανικά την λειτουργικότητα, που απαιτούν οι σύγχρονοι ρυθμοί της ζωής και εργασίας, με την εκλεπτυσμένη και ζεστή ατμόσφαιρα που συνθέτουν η υψηλή αισθητική, το προσεγμένο ντεκόρ και η προσωπική εξυπηρέτηση.
Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας αναδεικνύει το Mediterranean σε ένα διακριτικό, πολυτελές, λειτουργικό ξενοδοχείο με 241 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες υψηλών προδιαγραφών και αίθουσες συνεδρίων 250 ατόμων, που συνιστούν εξαιρετική επιλογή για την ικανοποίηση των υψηλών απαιτήσεων εκείνων, που επιλέγουν να επισκεφθούν τη Ρόδο για επαγγελματικά ταξίδια ή αποδράσεις αναψυχής όλο το χρόνο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024