Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Neptune Hotels συμμετέχει στο Jerusalema Challenge
Ξενοδοχεία

Το Neptune Hotels συμμετέχει στο Jerusalema Challenge

Mια κοινή προσπάθεια προσωπικού και Διοίκησης, για να μεταδώσει την αισιοδοξία και ελπίδα όπως και τη βεβαιότητα για την προοπτική του ελληνικού τουρισμού.

To Neptune Hotels, που βρίσκεται στο Μαστιχάρι στην Κω, θέλοντας με τις περιορισμένες δυνάμεις του να συνεισφέρει στην επανεκκίνηση του τουρισμού, δημιούργησε ένα βίντεο στο πλαίσιο του Jerusalema Challenge.

“Είναι μια κοινή προσπάθεια προσωπικού και Διοίκησης, που σκοπό έχει να επικοινωνήσει τη χαρά μας που ξεκίνησε η τουριστική σεζόν, αλλά και να μεταδώσει την αισιοδοξία και ελπίδα όπως και τη βεβαιότητα για την προοπτική του ελληνικού τουρισμού”, αναφέρει η διεύθυνση του ξενοδοχείου. “Τα σχόλια και οι αντιδράσεις από όλους όσοι είδαν το βίντεο και ειδικά από ξένους που θέλουν να επισκεφθούν τη χώρα μας είναι θερμά”.

Το Neptune Hotels – Resort, Convention Centre & Spa προσφέρει 596 δίκλινα δωμάτια, σουίτες και διαμερίσματα, σε διάφορα κτίρια του συγκροτήματος τα οποία έχουν εύκολη πρόσβαση σε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Το καθένα έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερο στυλ και αισθητική, σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις στον τομέα της διακόσμησης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024