Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΤο NJV Athens Plaza ανοίγει τις πόρτες του στα ελληνικά κρασιά
Ξενοδοχεία

Το NJV Athens Plaza ανοίγει τις πόρτες του στα ελληνικά κρασιά

Για όλο το Φεβρουάριο την τιμητική τους στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza θα έχουν τα κρασιά του Γιάννη Τσέλεπου και συγκεκριμένα το Λευκό Mαντίνεια Τσέλεπου, το Αφρώδες Amalia Brut, το ροζέ Δρυόπη και το κόκκινο Κτήμα Τσέλεπου Δίλοφος.

Με στόχο να αναδείξει το ελληνικό κρασί το NJV Athens Plaza υποδέχεται το Φεβρουάριο τον καταξιωμένο οινοπαραγωγό Γιάννη Τσέλεπο, όπου οι διάφορες ποικιλίες κρασιού του θα συνδυάζονται αρμονικά με το ανανεωμένο μενού του Plaza Lounges, ενώ όλες οι ετικέτες θα είναι διαθέσιμες και σε ποτήρι σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή.

Για όλο το Φεβρουάριο την τιμητική τους θα έχουν τα κρασιά του Γιάννη Τσέλεπου και συγκεκριμένα το Λευκό Mαντίνεια Τσέλεπου, το Αφρώδες Amalia Brut, το ροζέ Δρυόπη και το κόκκινο Κτήμα Τσέλεπου Δίλοφος.

Οι ποικιλίες κρασιών θα είναι επίσης διαθέσιμες και στο Explorer’s Lounge, συνοδεύοντας το νέο του μενού, αλλά και στο εστιατόριο “The Parliament”, όπου κάθε μεσημέρι, από τις 13:00 έως τις 17:00, θα μπορεί κανείς να απολαύσει από το μπουφέ, μεγάλη επιλογή από φρέσκες και φρεσκοκομμένες σαλάτες, παραδοσιακά μαγειρευτά ελληνικά πιάτα, ποικιλία ορεκτικών και τυριών, φρέσκια ιταλική πάστα και μπουφέ γλυκών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024