Τελευταία νέα
HomeΔιαμονή-ΔιατροφήΤο NOŪS Santorini άνοιξε τις πόρτες του στις 15 Ιουλίου
Ξενοδοχεία

Το NOŪS Santorini άνοιξε τις πόρτες του στις 15 Ιουλίου

Μια εκτεταμένη συλλογή έργων τέχνης σύγχρονων Ελλήνων δημιουργών, που εμπνέονται από τη Σαντορίνη, εκπλήσσει τους επισκέπτες του resort.

Το NOŪS, το νέο μέλος του Ομίλου Donkey Hotels, ιδιοκτησίας της οικογένειας Ιωάννου, εγκαινίασε τη λειτουργία του από τη YES! Hotels στις 15 Ιουλίου.


Lobby

Το resort της Σαντορίνης συμπληρώνει πλέον την ομάδα των ξενοδοχείων της YES! Hotels. Το NOŪS ακολουθεί το τρίπτυχο Young, Enthusiastic, Seductive που ορίζει τη φιλοσοφία φιλοξενίας της YES! Αυθεντικό design, τέχνη, εμμονή με τη λεπτομέρεια και υψηλού επιπέδου προσωποποιημένες υπηρεσίες για κάθε επισκέπτη.

Bungalow με πισίνα.

Σε όλους τους χώρους του NOŪS το interior design επανερμηνεύει με σύγχρονους όρους τα βασικά “συστατικά” της Σαντορίνης. Όλα τα στοιχεία που καθιστούν το νησί αυτό μοναδικό στον κόσμο είναι παρόντα στο ξενοδοχείο. Ο ηφαιστειακός χαρακτήρας του νησιού αντανακλάται στις λεπτομέρειες από μαύρο “καμένο” ξύλο, τα ιδιαίτερα, πλεκτά, χαμηλά αμπέλια στα σκίαστρα, οι διάσημες παραλίες του νησιού, η Κόκκινη, η Μαύρη και η Λευκή στη χρωματική παλέτα των γήινων αποχρώσεων που ντύνουν όλους τους χώρους του resort. Παράλληλα, μια σειρά από σύγχρονα design icons με τις υπογραφές ορισμένων από τους σημαντικότερους designers της εποχής μας βρίσκονται στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους.

Μια εκτεταμένη συλλογή έργων τέχνης σύγχρονων Ελλήνων δημιουργών, που εμπνέονται από τη Σαντορίνη, εκπλήσσει τους επισκέπτες του resort. Ένα ακόμα αδιόρατο νήμα σύνδεσης του NOŪS με το νησί. Η συγκλονιστική φύση των ηφαιστείων, καταστροφική αλλά και αναγεννητική ταυτόχρονα, που έχει διαμορφώσει τον τόπο αυτό, γίνεται αφορμή για δημιουργία αυθεντικών έργων τέχνης.     


Private Dining Area

Οι γευστικές παραδόσεις της Σαντορίνης και τα ιδιαίτερα υλικά του νησιού διαμορφώνουν την γαστρονομική ταυτότητα του NOŪS. “Η ποιότητα των πρώτων υλών από τη μία και η απλότητα της μαγειρικής από την άλλη, είναι οι πυλώνες πάνω στους οποίους βασίζονται τα μενού των εστιατορίων. Γεύσεις που είναι καταγεγραμμένες στο συλλογικό μας DNA, δοσμένες αυτή τη φορά μέσα από μια σύγχρονη, δημιουργική ματιά”.

NOŪS // Ομάδα Συντελεστών:
Αρχιτεκτονική: Divercity Architects και MplusM Architects
Σχεδιασμός Φωτισμού: Ελευθερία Ντεκώ
Αρχιτεκτονική Τοπίου: Doxiadis +
Art Curator: Νάντια Αργυροπούλου

Το NOŪS είναι μέλος των Design Hotels.

 
Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

05/10/2022
04/10/2022
03/10/2022
30/09/2022
29/09/2022
28/09/2022