Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Novotel Athenes ανοίγει και πάλι τις πόρτες του την 1η Ιουλίου 2020
Ξενοδοχεία

Το Novotel Athenes ανοίγει και πάλι τις πόρτες του την 1η Ιουλίου 2020

Πιστοποίηση 'Health First' και ενισχυμένα πρωτόκολλα της Αccor, πρόγραμμα παροχής ιατρικών υπηρεσιών από την AXA.

Το Novotel Athenes, μέλος της Accor, είναι έτοιμο να καλωσορίσει και πάλι τους επισκέπτες του και να υποδεχθεί τη σεζόν του 2020, την Τετάρτη 1η Ιουλίου.

Με γνώμονα την προστασία των συνεργατών και των φιλοξενούμενών του, το Νovotel Athenes ανοίγει και πάλι τις πόρτες του, τηρώντας πιστά τις προβλεπόμενες οδηγίες των αρμόδιων κυβερνητικών και υγειονομικών φορέων. Το ξενοδοχείο εφαρμόζει επίσης ένα εύρος ενισχυμένων πρωτοκόλλων υγείας και πρόληψης της Accor, τα οποία σε συνδυασμό με το σήμα πιστοποίησης υγείας “Health First”, θέτουν τις βάσεις για την άρτια επαναλειτουργία όλων των εγκαταστάσεων του, διασφαλίζοντας μια ασφαλή διαμονή.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας της Accor με την AXA, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε ένα δίκτυο επαγγελματιών υγείας για παροχή υπηρεσιών ιατρικής υποστήριξης, ενώ θα μπορούν να κάνουν χρήση ιατρικών τηλε-διαβουλεύσεων εφόσον παραστεί ανάγκη.

Ο γενικός διευθυντής του Νovotel Athenes, κ. Γιώργος Kρητικόπουλος δήλωσε: “Έπειτα από αρκετούς μήνες, η ομάδα του Novotel Athenes είναι έτοιμη να επιστρέψει και πάλι στο σπίτι της, στο σπίτι όλων όσων έχουμε την χαρά να υποδεχόμαστε από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου εδώ και 32 χρόνια. Πλήρως εναρμονισμένοι με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών και έχοντας πάντα ως στόχο την παροχή της προσωποποιημένης φιλοξενίας και ενός υψηλού επιπέδου υπηρεσιών ανοίγουμε και πάλι τις πόρτες μας υποδεχόμενοι τη σεζόν του 2020. Το Novotel Athenes έχει λάβει το σήμα πιστοποίησης ‘Health First’ και εφαρμόζει μια σειρά πρωτοκόλλων σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα τόσο των εγχώριων φορέων, όσο και των διεθνών προτύπων της Accor. Επιπροσθέτως, οι επισκέπτες μας μπορούν να νιώθουν ασφαλείς κάθε στιγμή, καθώς μέσω της συνεργασίας της Accor με την AXA, έχουμε τη δυνατότητα να τους παρέχουμε πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και ιατρικές τηλε-διαβουλεύσεις. Κοιτάζοντας με αισιοδοξία την επόμενη μέρα του ελληνικού τουρισμού, ανυπομονούμε να  καλωσορίσουμε τους πρώτους επισκέπτες μας και να τους μυήσουμε στην εμπειρία του Novotel Athenes”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024