Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο O by Myconian Collection ανοίγει στη Μύκονο τον Μάιο του 2022
Ξενοδοχεία

Το O by Myconian Collection ανοίγει στη Μύκονο τον Μάιο του 2022

Το πεντάστερο ξενοδοχείο δέχεται ήδη κρατήσεις για τα 65 δωμάτια και σουίτες του.

Το πολυτελές θέρετρο O by Myconian Collection στον κόλπο του Ορνού σηματοδοτεί την πρώτη ιδιοκτησία της Myconian Collection και την 11η στη Μύκονο. Το νέο, πεντάστερο κατάλυμα βρίσκεται μπροστά στην παραλία, 3,6 χλμ. νότια της χώρας της Μυκόνου.

Φωτεινά και ευάερα, και τα 65 δωμάτια και σουίτες διαθέτουν ιδιωτικές, επιπλωμένες βεράντες ή μπαλκόνια όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον μυκονιάτικο ήλιο, ενώ πολλά προσφέρουν επίσης την επιλογή ιδιωτικής πισίνας. Τα δωμάτια κυμαίνονται σε μέγεθος από 33 έως 135 τ.μ, για δύο έως έξι ενήλικες.

Η γαστρονομική εμπειρία στο O by Myconian Collection ξεκινά από το πρωινό και περιλαμβάνει μεσημεριανό γεύμα δίπλα στην πισίνα και κοκτέιλ στο μπαρ της πισίνας “Obar” και γαστρονομικές δημιουργίες στο εστιατόριο fine dining “Baloo“, σε συνδυασμό με διεθνή κρασιά και σπάνιες τοπικές σοδειές.

Άλλες παροχές περιλαμβάνουν το DTOX Spa, με μια ολοκληρωμένη επιλογή περιποιήσεων σπα που υποστηρίζονται από αποκλειστικά προϊόντα Elemis και Ligne St Barth, ένα καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο, ιδιωτικές και ομαδικές προπονήσεις, καθώς και ειδικές εκδηλώσεις, όπως πλήρης moon yoga στην παραλία και το “O Concept Store“, μια ειδικά επιμελημένη εμπειρία αγορών σε μπουτίκ για τους επισκέπτες της Μυκόνου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024