Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Pacha Group με ξενοδοχείο, beach restaurant bar και club στη Μύκονο το 2021
Ξενοδοχεία

Το Pacha Group με ξενοδοχείο, beach restaurant bar και club στη Μύκονο το 2021

Η Workathlon αποκλειστικός συνεργάτης στελέχωσης του Pacha Group στην Ελλάδα. Ο όμιλος άνοιξε το πρώτο superclub της Ίμπιζα το 1973.

Η Workathlon ανακοινώνει την αποκλειστική συνεργασία της με την διεθνούς χαρτοφυλακίου εταιρεία Pacha Group, η οποία σχεδιάζει να λειτουργήσει ένα ξενοδοχείο, ένα beach restaurant bar και ένα club στη Μύκονο ξεκινώντας από το β’ τρίμηνο του 2021.

Ο Όμιλος Pacha δραστηριοποιείται στους τομείς αναψυχής, ψυχαγωγίας, φιλοξενίας, εστίασης και εκδηλώσεων, μόδας και αρώματος από το 1966. Το πρώτο Pacha Club άνοιξε στην πόλη Sitges της Ισπανίας το 1967, ενώ ο όμιλος αριθμεί σήμερα club franchise σε Βραζιλία, Ηνωμένες Πολιτείες, Ρωσία, Γερμανία, Αγγλία, Αίγυπτο, Πορτογαλία, Αυστρία και πολλές Ισπανικές πόλεις.

Η εταιρεία άνοιξε το πρώτο superclub της Ίμπιζα το 1973, προτού επεκταθεί στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με το El Hotel Pacha. Η επέκταση στη Μύκονο συνέβη καθώς το νησί ονομάζεται συχνά “Ίμπιζα της Ελλάδας”. Η ελευθερία και η φρεσκάδα του Pacha, η τόλμη του Lío Ibiza Restaurant Club Cabaret, η ευεξία με ένα άγγιγμα διασκέδασης και ο εκλεκτισμός του Destino Pacha Resort, η ενσωματωμένη στην φύση αναζωογονητική ταξιδιωτική εμπειρία που προσφέρει το Casa Formentera Hotel και το αστικό στιλ του El Hotel Pacha είναι μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία του ομίλου, “ο οποίος έχει εμβληματικό στιλ και προσωπικότητα, χωρίς να παραβλέπει τις μεσογειακές ρίζες του”.

Ο Nick McCabe, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, δηλώνει: “Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ξενοδοχεία, εστιατόρια ή club, αλλά εμπειρίες. Όταν οι άνθρωποι βλέπουν κεράσια ή Pacha σκέφτονται έναν τρόπο ζωής, μια διασκεδαστική και ικανοποιητική εμπειρία. Θέλω οι πελάτες να έχουν πάντα αυτήν την ιδέα και ποτέ να μην απογοητεύονται. Αυτό που έχει δημιουργηθεί στην Ίμπιζα μπορεί να μεταφερθεί σε άλλα μέρη του κόσμου. Η μαγεία εδώ μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε στον πλανήτη”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024