Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΤο Panorama Pool Bar & Restaurant ανοίγει και φέτος στο Athens Ledra Hotel με ανανεωμένη αισθητική
Ξενοδοχεία

Το Panorama Pool Bar & Restaurant ανοίγει και φέτος στο Athens Ledra Hotel με ανανεωμένη αισθητική

Στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου, το ανακαινισμένο Panorama Pool Bar & Restaurant δίνει νέα διάσταση στην έννοια εκλεκτό φαγητό, προσφέροντας πανοραμική θέα στο αττικό τοπίο, από την Ακρόπολη ως τον Κόλπο του Σαρωνικού.

Το rooftop του Athens Ledra Hotel ανοίγει και φέτος το καλοκαίρι τις πύλες του στο κοινό, υιοθετώντας ένα νέο “hip” ύφος. Στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου, το ανακαινισμένο Panorama Pool Bar & Restaurant δίνει νέα διάσταση στην έννοια εκλεκτό φαγητό, προσφέροντας πανοραμική θέα στο αττικό τοπίο, από την Ακρόπολη ως τον Κόλπο του Σαρωνικού. Με νέες απολαυστικές γεύσεις και chill out μουσική από dj, το Panorama Pool Bar & Restaurant υποδέχεται και αυτό το καλοκαίρι τους επισκέπτες του.

Ο Executive Chef του ξενοδοχείου, Κώστας Νάνος, έχει δημιουργήσει ένα ανανεωμένο μενού ιδανικό για τους λάτρεις των εκλεκτών μεσογειακών γεύσεων, που συμπληρώνεται από μεγάλη ποικιλία πιάτων της διεθνούς κουζίνας. Οι γαστρονομικές επιλογές είναι εμπνευσμένες από την κουζίνα της Μεσογείου, με ιδιαίτερη έμφαση στις φρεσκοκομμένες σαλάτες, το ψητό κρέας και ψάρι, καθώς και τα φρέσκα θαλασσινά. Η προσεκτικά επιλεγμένη ποικιλία κρασιών από εκλεκτούς Έλληνες οινοπαραγωγούς, καθώς και cocktails, συνοδεύουν τις γευστικές επιλογές των πιάτων.

Οι λευκοί και μπλε καναπέδες που παραπέμπουν στο γαλάζιο του Αιγαίου, κυριαρχούν στο χώρο. Παράλληλα, η πισίνα του rooftop, παραμένει ανοιχτή για τους ενοίκους του ξενοδοχείου από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα. Eιδικά πακέτα ημιδιαμονής (day use), τα οποία περιλαμβάνουν χρήση πισίνας και δωματίου μέχρι τις 20:00, είναι επίσης διαθέσιμα για τους επισκέπτες, σε συμφέρουσες τιμές. Το Panorama Pool Bar & Restaurant διαθέτει δωρεάν wi-fi για τους επισκέπτες του.

Σημειώνεται ότι από τις 7 Ιουνίου και για τους καλοκαιρινούς μήνες το Πολυνησιακό εστιατόριο θα παραμείνει κλειστό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024