Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο πρώτο TRYP by Wyndham Hotel στην Ελλάδα ανοίγει στην Κέρκυρα
Ξενοδοχεία

Το πρώτο TRYP by Wyndham Hotel στην Ελλάδα ανοίγει στην Κέρκυρα

Το TRYP από το Wyndham Corfu Dassia αναμένεται να ανοίξει τον Απρίλιο του 2022, μετά τη μετατροπή και τη μετονομασία του υπάρχοντος βραβευμένου ξενοδοχείου Corfu Palma Boutique στη Δασιά.

Η Palli SA, εταιρεία φιλοξενίας με έδρα την Κέρκυρα, ανακοίνωσε την υπογραφή νέας συμφωνίας με τη Wyndham Hotels & Resorts, για την ανάπτυξη ενός νέου ξενοδοχείου TRYP by Wyndham στο νησί.

Το TRYP by Wyndham Corfu Dassia βρίσκεται 12 χλμ. βορειοανατολικά της πόλης της Κέρκυρας και του Διεθνούς Αεροδρομίου “Ιωάννης Καποδίστριας”. Θα διαθέτει 48 σύγχρονα δωμάτια και κομψό design, που θα συνδυάζει στοιχεία της παραδοσιακής και ιστορικής αρχιτεκτονικής της Ελλάδας με μοντέρνους εσωτερικούς χώρους και εγκαταστάσεις.

Το νέο ακίνητο θα διαθέτει επίσης κήπους με πολλά δέντρα ηλικίας αιώνων, όπως μια ελιά του 14ου αιώνα, φραγκοσυκιές – ακόμη και ένα ηλιακό ρολόι.

Το TRYP by Wyndham Corfu Dassia αναμένεται να ανοίξει τον Απρίλιο του 2022, μετά τη μετατροπή και τη μετονομασία του υπάρχοντος βραβευμένου ξενοδοχείου Corfu Palma Boutique στη Δασιά.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με τη Wyndham Hotels & Resorts για τα εγκαίνια αυτού της συναρπαστικής μονάδας”, δήλωσε η κα Γιώτα Πάλλη, διευθύνουσα σύμβουλος της Palli SA, ιδιοκτήτριας εταιρείας του Corfu Palma Boutique hotel. “Το TRYP by Wyndham έχει να κάνει με την οικογένεια, τους φίλους, τη διασκέδαση και τη δημιουργία αναμνήσεων, κάτι που ζωντανεύει το όραμα και το έργο μας. Το TRYP by Wyndham Corfu Dassia θα προσφέρει όλες τις ανέσεις που περιμένουν οι επισκέπτες μας, καθώς και τις ιδιαίτερες ‘πινελιές’ που κάνουν τη φιλοξενία και την αυθεντική μας εξυπηρέτηση ξεχωριστές. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε επισκέπτες από όλο τον κόσμο, για να απολαύσουν το νησί της Κέρκυρας”, πρόσθεσε.

Ο κ. Σπύρος Ιωαννίδης, γενικός διευθυντής ξενοδοχείου, σχολίασε: “Γνωστή ως το σμαραγδένιο νησί και η αδιαμφισβήτητη βασίλισσα του Ιονίου, η Κέρκυρα έχει ένα πλούσιο και ποικιλόμορφο φυσικό τοπίο, που περιλαμβάνει πάνω από δύο εκατομμύρια ελαιόδεντρα, αμέτρητα αξιοθέατα και ιστορικές τοποθεσίες, και πάνω από 200 χλμ. όμορφης ακτογραμμής, όλα προσβάσιμα μέσω ενός καλά ανεπτυγμένου οδικού δικτύου. Αυτό κάνει την Κέρκυρα έναν από τους πιο συναρπαστικούς προορισμούς της Ελλάδας και είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τους επισκέπτες μας στο ξενοδοχείο μας ως μέλος της οικογένειας Wyndham”.

Ο Christian Michel, αντιπρόεδρος Ανάπτυξης για την Ευρώπη της Wyndham Hotels & Resorts, πρόσθεσε: “Είμαστε χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την Palli SA και να επεκτείνουμε περαιτέρω τη γκάμα των επιλογών διαμονής στην Ελλάδα, μια βασική αγορά για την αναπτυξιακή μας στρατηγική στην Ευρώπη. Η Κέρκυρα είναι ένας παγκοσμίου φήμης προορισμός και είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε ταξιδιώτες για να ανακαλύψουν τι μπορεί να προσφέρει το νησί”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024