Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Radisson Resort Plaza Skiathos ξεκίνησε τη λειτουργία του στην παραλία της Καναπίτσας
Ξενοδοχεία

Το Radisson Resort Plaza Skiathos ξεκίνησε τη λειτουργία του στην παραλία της Καναπίτσας

Τα 84 δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου είναι διακοσμημένα σε μοντέρνο, μινιμαλιστικό στιλ και τα περισσότερα από αυτά προσφέρουν θέα στην πισίνα του ξενοδοχείου ή τη θάλασσα.

Η Radisson Hotel Group άνοιξε το τελευταίο της ελληνικό πολυτελές θέρετρο στις Σποράδες. Το Radisson Resort Plaza Skiathos βρίσκεται στη νότια ακτή της Σκιάθου, με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και την παραλία Καναπίτσα.

Τα 84 δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου είναι διακοσμημένα σε μοντέρνο, μινιμαλιστικό στιλ και τα περισσότερα από αυτά προσφέρουν θέα στην πισίνα του ξενοδοχείου ή τη θάλασσα. Ιδιωτικά μπαλκόνια ή βεράντες είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα δωμάτια, ενώ οι μεγαλύτερες σουίτες διαθέτουν ιδιωτικά υδρομασάζ για ιδιωτικότητα και χαλάρωση. Το θέρετρο είναι ιδανικό για γάμους με το δικό του ορθόδοξο παρεκκλήσι και τον χώρο της εξωτερικής πισίνας, που προσφέρει δεξιώσεις με θέα.

Το κεντρικό ολοήμερο εστιατόριο σερβίρει ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις στο μεσημεριανό και βραδινό μενού του. Το μπαρ δίπλα στην πισίνα προσφέρει λιχουδιές πρωινού και σνακ αργά το βράδυ, καθώς και μεγάλη ποικιλία από ποτά, ενώ διαθέτει και μεγάλη λίστα κρασιών. Για τους επισκέπτες που θέλουν να διατηρήσουν τη ρουτίνα της γυμναστικής τους, διατίθεται ένα καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Με κορυφαία προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών και των μελών της ομάδας, το Radisson Resort Plaza Skiathos εφαρμόζει το πρόγραμμα “Radisson Hotels Safety Protocol”. Τα πρωτόκολλα σε βάθος καθαριότητας και απολύμανσης αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με την SGS, κορυφαία εταιρεία επιθεώρησης, επαλήθευσης, δοκιμών και πιστοποίησης στον κόσμο, και έχουν σχεδιαστεί για να διασφαλίζουν την ασφάλεια και την ηρεμία των επισκεπτών από το check-in μέχρι το check-out.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια φανταστική εμπειρία θερέτρου στο όμορφο νησί της Σκιάθου, καθώς συνεχίζουμε να επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο των ελληνικών ξενοδοχείων μας. Το Radisson Resort Plaza Skiathos επιτρέπει στους επισκέπτες να ‘κατεβάσουν διακόπτες’ και να χαλαρώσουν περιτριγυρισμένοι από εκπληκτική φυσική ομορφιά”, λέει ο Yilmaz Yildirimlar, Area Senior Vice President της Radisson Hotel Group.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024