Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Sofitel Athens Airport βραβεύεται από το TripAdvisor με το Certificate of Excellence
Διάκριση ξενοδοχείου

Το Sofitel Athens Airport βραβεύεται από το TripAdvisor με το Certificate of Excellence

Ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Cyril Manguso, συνεχάρη το προσωπικό του ξενοδοχείου για την αφοσίωση και τη συνέπεια που επιδεικνύει, στοιχεία που συνέβαλλαν καθοριστικά στην απόκτηση της συγκεκριμένης διάκρισης.

Το TripAdvisor, η γνωστή ταξιδιωτική ιστοσελίδα διεθνώς που προσφέρει αξιόπιστες συμβουλές από ταξιδιώτες, απένειμε πρόσφατα στο Sofitel Athens Airport το πιστοποιητικό αριστείας Certificate of Excellence 2014, για τη συνέπεια στη συγκέντρωση υψηλών επιπέδων εξαιρετικής κριτικής από τους πελάτες της.

Το βραβείο απονέμεται σε ξενοδοχεία που εξασφαλίζουν διαρκώς εξαιρετικές βαθμολογίες από τους πελάτες τους-μέλη του TripAdvisor. Αξίζει να σημειωθεί πως μόνο το 10% των επιχειρήσεων, με κορυφαίες επιδόσεις που αναφέρονται στο TripAdvisor λαμβάνουν τη συγκεκριμένη διάκριση.

“Το Certificate of Excellence αποδίδει στους τουριστικούς φορείς κορυφαίων επιδόσεων την αναγνώριση που τους αξίζει, καθώς εκφράζει την άποψη εκείνων που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία- των πελατών τους.  Αισθανόμαστε ιδιαίτερα περήφανοι, γιατί φέτος είναι η 4η συνεχή χρονιά που το TripAdvisor απονέμει στο Sofitel Athens Airport ένα βραβείο αριστείας το οποίο οφείλουμε στα πολύτιμα σχόλια των ταξιδιωτών-πελατών μας. Πολύτιμα γιατί χάρη σε αυτά μπορούμε να βελτιώνουμε διαρκώς τα επίπεδα των υπηρεσιών μας”, αναφέρει ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Cyril Manguso, ο οποίος ευχαρίστησε και συνεχάρη το προσωπικό του ξενοδοχείου “για την αφοσίωση και τη συνέπεια που επιδεικνύει, στοιχεία που συνέβαλλαν καθοριστικά στην απόκτηση της συγκεκριμένης διάκρισης”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024