Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο θερινό σινεμά Τιτάνια εντάχθηκε στις δραστηριότητες του ξενοδοχείου Ποσειδώνιο
Ξενοδοχεία

Το θερινό σινεμά Τιτάνια εντάχθηκε στις δραστηριότητες του ξενοδοχείου Ποσειδώνιο

Επαναλειτουργία του Cine Titania των Σπετσών, που μετρά περισσότερα από 65 χρόνια ζωής.

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Πρασκευή τα επίσημα εγκαίνια επαναλειτουργίας του Cine Titania των Σπετσών, που μετρά περισσότερα από 65 χρόνια ζωής στις Σπέτσες. Το θερινό σινεμά εντάχθηκε στις δραστηριότητες του ξενοδοχείου Ποσειδώνιο αποκτώντας ξανά ζωή μετά από ένα χρόνο απουσίας, με τη μηχανή να φωτίζει και πάλι την οθόνη χαρίζοντας στους επισκέπτες του μια ξεχωριστή open air κινηματογραφική -και όχι μόνο- εμπειρία. Ο ανανεωμένος χώρος διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για την υψηλότερη ποιότητα θέασης και ακρόασης, διατηρώντας παράλληλα τα ξεχωριστά στοιχεία του παρελθόντος που το ανέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια σε σταθερή επιλογή για βραδιές με σινεμά.

Το αγαπημένο στέκι που έχει εντυπωθεί στις αναμνήσεις των ντόπιων για τους μυρωδάτους βασιλικούς του που συνέπαιρναν τους θεατές, υποδέχθηκε πλήθος κόσμου που ήρθε να τιμήσει την μεγάλη προσπάθεια της οικογένειας του Ποσειδωνίου. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον αγιασμό του χώρου παρουσία ανθρώπων και φίλων του ξενοδοχείου, καθώς και Σπετσιωτών που κατέκλυσαν το ολάνθιστο προαύλιο. Αισθαντικές μελωδίες ταξίδεψαν σε άλλες εποχές τους παρευρισκόμενους, που απολάμβαναν εδέσματα που η ομάδα του ξενοδοχείου δημιούργησε ειδικά για την περίσταση, ανταλάσσοντας εντυπώσεις για τον αναμορφωμένο χώρο. Η βραδιά κορυφώθηκε με την προβολή της ελληνικής κωμωδίας “Τζένη-Τζένη” που είχε γυριστεί τη δεκαετία του ’60 στο τοπίο των Σπετσών.

Στο Cine Titania οι θεατές θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν παραγωγές που βγαίνουν τώρα στις αίθουσες, σινεφίλ επιλογές από ευρωπαϊκό κινηματογράφο, τις πιο δημοφιλείς ταινίες του χειμώνα, καθώς και ταινίες για παιδιά, καλύπτοντας έτσι όλες τις προτιμήσεις. Παράλληλα, θα μπορούν να γευτούν επιλογές σνακ, ποτών και κοκτέιλ από το αναψυκτήριο του σινεμά.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024