Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤο TripAdvisor λανσάρει το Business Advantage
Online booking

Το TripAdvisor λανσάρει το Business Advantage

Το Business Advantage αντιπροσωπεύει την εξέλιξη του Business Listings, ένα προϊόντος με συνδρομή που είχε παρουσιαστεί αρχικά το 2010. Τα χαρακτηριστικά του Business Advantage θα περιλαμβάνουν εργαλεία για φωτογραφίες, προώθηση και μια κορυφαία σουίτα Analytics.

Ξεκινώντας από τον Ιανουάριο του 2017 ένα νέο συνδρομητικό προϊόν θα είναι διαθέσιμο για τα καταλύματα που είναι καταχωρημένα στο TripAdvisor Business Advantage.

Το Business Advantage αποτελεί εξέλιξη του Business Listings, που αποτελούσε ένα συνδρομητικό προϊόν, το οποίο είχε παρουσιαστεί αρχικά το 2010. Το Business Listings ήταν σχεδιασμένο για να βοηθά τα καταλύματα να έχουν περισσότερα αποτελέσματα από τις σελίδες τους στο TripAdvisor. Μέσω της συνεργασίας της με τους πελάτες της τα τελευταία χρόνια, η TripAdvisor κατανόησε ότι αυτοί χρειάζονται μια πιο ολιστική λύση, ώστε να απελευθερωθούν οι πλήρεις δυνατότητες του TripAdvisor επ’ωφελεία τους. Με βάση τα σχόλια και τις κριτικές των πελατών και τα δικά τους δεδομένα από τους ταξιδιώτες, ανέπτύχθηκε η νέα πλατφόρμα Business Advantage.

Το Business Advantage θα ενδυναμώσει τα καταλύματα ώστε να μπορούν να πουλήσουν καλύτερα το προϊόν τους σε δυνητικούς πελάτες, να μπορούν να επηρεάσουν τις αποφάσεις για κρατήσεις, να διαφοροποιηθούν από τους ανταγωνιστές τους και, τέλος, να μπορούν να μετρήσουν και να βελτιώσουν τη φήμη τους. Τα χαρακτηριστικά του Business Advantage, θα περιλαμβάνουν εργαλεία για φωτογραφίες, προώθηση και μια κορυφαία σουίτα Analytics.

Οι τωρινοί συνδρομητές δε θα δουν καμία αλλαγή στο Business Listings τους μέχρι τη λήξη της συνδρομής τους. Με το τέλος της συνδρομής τους, σύμβουλοι του TripAdvisor θα επικοινωνήσουν με κάθε συνδρομητή για να τους παρουσιάσουν προσωπικά το Business Advantage.

Καταλύματα που δεν είναι επί του παρόντος εγγεγραμμένα στο Business Listings μπορούν να ξεκινήσουν την εγγραφή τους απευθείας στο Business Advantage από τον Ιανουάριο του 2017. Αυτήν την περίοδο, οι συνδρομές για το Business Listings δε θα είναι διαθέσιμες για αγορά.

Όπως το Business Listings, έτσι και το Business Advantage είναι ένα προϊόν που βασίζεται σε συνδρομές. Η ακριβής τιμή της συνδρομής στο Business Advantage εξαρτάται από το εκάστοτε κατάλυμα, βασιζόμενη σε μια ποικιλία παραγόντων, όπως η τοποθεσία, το μέγεθος της μονάδας κ.λπ. Γι’αυτό και οι ιδιοκτήτες των καταλυμάτων καλό θα ήταν να συζητήσουν για την τιμολόγηση με τους συμβούλους του TripAdvisor.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024