Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤο ξενοδοχείο Ηριδανός στην διάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων

Το ξενοδοχείο Ηριδανός στην διάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων

Το νεοκλασικό κτίριο στον άξονα της Πειραιώς, απέναντι από τον αρχαιολογικό χώρο του Κεραμικού, που ανήκει από το 1998 στην τεχνική εταιρία Ξυδιά, μετατρέπεται φέτος σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο, με στόχο […]

Το νεοκλασικό κτίριο στον άξονα της Πειραιώς, απέναντι από τον αρχαιολογικό χώρο του Κεραμικού, που ανήκει από το 1998 στην τεχνική<...> εταιρία Ξυδιά, μετατρέπεται φέτος σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο, με στόχο να φιλοξενήσει τους επισκέπτες των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 ως επίσημο μέλος του Δικτύου Φιλοξενίας του ΑΘΗΝΑ 2004.

Ο Ηριδανός βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από το κέντρο της πόλης, αλλά παράλληλα βρίσκεται και στο επίκεντρο της πολιτιστικής και νυχτερινής διασκέδασης. Κάθε γωνιά του έχει την δική της ταυτότητα, ενώ η διακόσμηση του χώρου με έπιπλα πρότυπης αισθητικής και ο συνδυασμός διαφορετικών υλικών κάνουν μία μοναδική αντίθεση. Τα χρώματα, ο φωτισμός, τα αντικείμενα, αλλά και η φιλική εξυπηρέτηση κατάφεραν να μεταμορφώσουν ένα παλιό νεοκλασικό κτίριο σε ένα ποιοτικό προορισμό.

Οι κοινόχρηστοι χώροι που διαθέτει, όπως μπαρ Μπιστρό, γυμναστήριο, χαμάμ, αίθουσα συνεδρίων, το κάνουν ακόμη πιο ελκυστικό στους πελάτες του, ενώ τα περισσότερα δωμάτια του(συνόλου 38) έχουν θέα την Ακρόπολη και διαθέτουν εσωτερικό κήπο. Επίσης, όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με A/C, δορυφορική τηλεόραση, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, καθημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα, μίνι μπαρ, υπηρ. πλυντηρίου, υδρομασάζ και σαφώς στο ξενοδοχείο υπάρχει parking.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024