Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήTripAdvisor – Certificate of Excellence 2015 για το Creta Maris και το 2015
Διάκριση ξενοδοχείου

TripAdvisor – Certificate of Excellence 2015 για το Creta Maris και το 2015

Το Creta Maris βρίσκεται ανάμεσα στις τιμημένες επιχειρήσεις που έλαβαν το βραβείο 'Certificate of Excellence 2015'.

Κάθε χρόνο, το TripAdvisor απονέμει βραβείο αριστείας σε επιχειρήσεις που λαμβάνουν, μέσω αυτού του ταξιδιωτικού ιστότοπου, σταθερά σπουδαίες κριτικές από ταξιδιώτες. Φέτος, για μία ακόμη φορά, και έπειτα από την παραλαβή του προηγούμενου βραβείου “Travelers’ Choice 2015”, το Creta Maris βρίσκεται ανάμεσα στις τιμημένες επιχειρήσεις που έλαβαν το βραβείο “Certificate of Excellence 2015”.

Σύμφωνα με το TripAdvisor μόνο το 10% των επιχειρήσεων που αναφέρονται λαμβάνουν το βραβείο αριστείας. Για τη λήψη του, οι επιχειρήσεις οφείλουν να διατηρούν συνολική βαθμολογία τεσσάρων ή άνω μονάδων (με μέγιστη βαθμολογία τις 5 μονάδες) από τους ταξιδιώτες του TripAdvisor, ενώ παράλληλα πρέπει να έχουν εισαχθεί στο TripAdvisor για τουλάχιστον 12 μήνες. Πρόσθετα κριτήρια περιλαμβάνουν τον όγκο των κριτικών που υποβλήθηκαν εντός των τελευταίων 12 μηνών.

Για το Creta Maris το σύνολο των κριτικών, που δέχεται από τους επισκέπτες του, δεν αποτελεί απλά μία ακόμη επιβεβαίωση για τις άριστες υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει, αλλά είναι το κλειδί της συνεχής ανάπτυξης και της εγκαθίδρυσης αμφίδρομης επικοινωνίας του ξενοδοχείο με το κοινό του. Όλες οι κριτικές –αρνητικές και θετικές– ‘ακούγονται’, απαντώνται και εν τέλει λαμβάνονται υπόψη από τη διοίκηση του Creta Maris, με μοναδικό στόχο την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του, αναφέρει η διοίκηση του ξενοδοχείου.

“Είμαστε περήφανοι για τη ψήφο εμπιστοσύνης που λαμβάνουμε από τους επισκέπτες μας. Δεν επαναπαυόμαστε, συνεχίζουμε το ταξίδι μας, βελτιώνοντας τις υπηρεσίες μας και προσδοκώντας και του χρόνου να έχουμε τη χαρά να είμαστε άριστοι!”, λέει ο κ. Ανδρέας Ν. Μεταξάς, διευθύνων σύμβουλος του Creta Maris Beach Resort.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024