Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και Mobiletrivago Direct Connect: Νέα υπηρεσία από την trivago
Ξενοδοχία

trivago Direct Connect: Νέα υπηρεσία από την trivago

Οι ξενοδόχοι μπορούν να ζητήσουν πρόσβαση στη συγκεκριμένη υπηρεσία διαχείρισης εκστρατειών, μέσα στο trivago Hotel Manager, αποκτώντας τη δυνατότητα άμεσης ανάρτησης των τιμών τους στην trivago, επιτρέποντας απευθείας κρατήσεις.

Η trivago προσκαλεί όλους τους ανεξάρτητους ξενοδόχους να υποβάλουν αίτηση για το open beta της υπηρεσίας trivago Direct Connect (tDC). Η εταιρεία στοχεύει στη συνεχή βελτίωση της διαδικασίας αναζήτησης των 120 εκατ. μηνιαίων χρηστών της, μέσω της προβολής περισσότερων τιμών. Αυτό το καταφέρνει προβάλλοντας τιμές από ιστοσελίδες ξενοδοχειακών κρατήσεων (OTAs), ξενοδοχειακές αλυσίδες και πλέον – με μεγαλύτερη έμφαση – ανεξάρτητους ξενοδόχους.

Το trivago Direct Connect επιτρέπει στους ανεξάρτητους ξενοδόχους να αναρτήσουν τις τιμές από την ιστοσελίδα τους, απευθείας στην trivago, αυξάνοντας τις άμεσες κρατήσεις και διατηρώντας την ανεξαρτησία τους από τα υπόλοιπα κανάλια διανομής. Οι ξενοδόχοι μπορούν, πλέον, να ζητήσουν πρόσβαση σ’ αυτή την υπηρεσία, μέσα στο trivago Hotel Manager, αποκτώντας τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις δικές τους κόστος-ανά-κλικ (CPC) εκστρατείες μάρκετινγκ.

“Αντιλαμβανόμαστε πως η διαχείριση των CPC εκστρατειών μάρκετινγκ είναι ένας νέος τομέας για πολλούς ξενοδόχους. Γι΄’αυτό το λόγο, εστιάζουμε στη δημιουργία ενός “έξυπνου” και εύκολου στη χρήση εργαλείου, που επιτρέπει στους ξενοδόχους τη διαχείριση των εκστρατειών από αυτούς. Εργαστήκαμε πάνω στο προϊόν με επιλεγμένα ξενοδοχεία στη Γερμανία σε μια δοκιμή Close Beta** για περίπου ένα χρόνο. Πλέον, θέλουμε να επεκτείνουμε το δοκιμαστικό πρόγραμμα, προκειμένου να λάβουμε περισσότερα σχόλια από ξενοδόχους και να προσαρμόσουμε το προϊόν όσο το δυνατόν περισσότερο στις ανάγκες τους”, δήλωσε ο Johannes Thomas, Managing Director του Hotel Relations της trivago.

Οι ξενοδόχοι μπορούν να εκμεταλλευτούν τρεις βασικές λειτουργίες:

  • τη στατιστική ανάλυση της απόδοσής τους,
  • τη λειτουργία ελέγχου του προϋπολογισμού τους και
  • την αυτοματοποιημένη προσαρμογή του CPC για εξοικονόμηση χρόνου.

Επίσης, διατίθεται χωρίς κόστος μια μηχανή κρατήσεων με την τεχνολογία της trivago, ειδικά σχεδιασμένη για τη μεγιστοποίηση του αριθμού κρατήσεων, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μια επιτυχημένη εκστρατεία στην trivago.

Η εταιρεία προσπαθεί να προσφέρει στους ταξιδιώτες όλες τις διαθέσιμες τιμές που υπάρχουν στο διαδίκτυο. “Οι τιμές που παρέχονται απευθείας από τους ξενοδόχους, ειδικά όταν είναι ανταγωνιστικές, προτιμώνται από τους χρήστες μας, καθώς θεωρούνται πιο αξιόπιστες” αναφέρει ο κ. Thomas. “Πλέον, σημαντικό ρόλο παίζει η παρουσία της ιστοσελίδας και του τηλεφώνου του ξενοδοχείου στα σωστά κανάλια μάρκετινγκ. Το trivago Direct Connect επιτρέπει στους ξενοδόχους να προωθήσουν τα δικά τους κανάλια κρατήσεων με ελάχιστη προσπάθεια”.

Πώς μπορούν τα ξενοδοχεία να επωφεληθούν από το trivago Direct Connect
Οι ξενοδοχειακές αλυσίδες είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν εκστρατείες με την υπηρεσία trivago Direct Connect, μέσω των παρόχων σύνδεσης από το 2009. Αυτή τη στιγμή, πάνω από 120 ξενοδοχειακές αλυσίδες, όπως η Marriott, η Accor, η IHG, η Hilton, η Starwood, η NH κ.ά. δουλεύουν με την υπηρεσία trivago Direct Connect.

Η υπηρεσία είναι, επίσης, διαθέσιμη για ανεξάρτητους ξενοδόχους μέσω εταιρειών μάρκετινγκ, όπως για παράδειγμα η myhotelshop, η οποία μεσολαβεί για τη σύνδεση με την trivago και διαχειρίζεται τις CPC εκστρατείες των ξενοδοχείων. “Έχουμε συνδέσει περισσότερα από 1.300 ξενοδοχεία μέσω της υπηρεσίας trivago Direct Connect και έχουμε δει εξαιρετικά αποτελέσματα, με διαρκή αύξηση του μεριδίου κρατήσεων”, λέει ο Ullrich Kastner, Managing Director της myhotelshop.

Ανεξάρτητοι ξενοδόχοι έχουν δει αξιοσημείωτα αποτελέσματα από τη χρήση της υπηρεσίας. “Ενισχύσαμε σημαντικά τα κανάλια άμεσων κρατήσεων και αυτή τη στιγμή η Direct Connect εκστρατεία μας τρέχει με 15% χαμηλότερο κόστος διανομής”, αναφέρει ο Martin Stürzer, γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου Europäischer Hof, στο Μόναχο.

Η trivago προσκαλεί ξενοδοχεία και παρόχους συνδέσεων να δηλώσουν συμμετοχή
Ανεξάρτητοι ξενοδόχοι, πάροχοι συνδέσεων και εταιρείες μάρκετινγκ καλούνται να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στη δοκιμαστική έκδοση Open Beta της υπηρεσίας trivago Direct Connect. Η περίοδος υποβολής αιτήσεων είναι ανοικτή μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Η επιλογή των συμμετεχόντων του προγράμματος θα γίνει βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων και θα δοθεί προτεραιότητα σε όσους υποβάλλουν αίτηση πρώτοι.

* Open Beta: Δοκιμαστική περίοδος, κατά την οποία οποιοσδήποτε μπορεί να δηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή
**  Close Beta: Δοκιμαστική περίοδος, κατά την οποία συγκεκριμένο κοινό μπορεί να συμμετάσχει, μόνο κατόπιν πρόσκλησης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/11/2022
28/11/2022
25/11/2022
24/11/2022
23/11/2022