Τελευταία νέα
Γαστρονομία

Tudor Hall 'Goes Raw'

Πιάτα χωρίς θερμική επεξεργασία σερβίρει το εστιατόριο 'Tudor Hall' στο ξενοδοχείο King George, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να γευτεί κανείς όστρακα, ψάρια και κρέατα στην αυθεντική τους μορφή.

Με έμφαση στα αγνά και φρέσκα υλικά, το εστιατόριο “Tudor Hall” στο ξενοδοχείο King George ετοίμασε ένα πρωτότυπο μενού με τίτλο “Tudor goes raw” και πιάτα χωρίς θερμική επεξεργασία, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους να γευτούν όστρακα, ψάρια και κρέατα στην αυθεντική τους μορφή. Πρόκειται για συνταγές εκτελεσμένες με τα πιο φρέσκα υλικά που η γεύση τους σίγουρα θα σας εκπλήξει.

Το εστιατόριο στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου επανέρχεται με μια νέα γαστρονομική πρόταση. Ετοίμασε ένα πρωτότυπο μενού με τίτλο “Tudor goes raw” και πιάτα χωρίς θερμική επεξεργασία, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να γευτεί κανείς όστρακα, ψάρια και κρέατα  στην αυθεντική τους μορφή. Πρόκειται για συνταγές εκτελεσμένες με τα πιο φρέσκα υλικά που η γεύση τους σίγουρα θα σας εκπλήξει.

Το εστιατόριο σερβίρει δροσιστικά και ελαφριά πιάτα, όπως στρείδια στο πάγο με λεμόνι ή αιγαιοπελαγίτικο λαυράκι καρπάτσιο με ντομάτα, μαντζουράνα και ελιές. Για τους γαστρονόμους, ο Executive Chef Σωτήρης Ευαγγέλου συμπεριλαμβάνει στο μενού ‘beef’ καρπάτσιο με βινεγκρέτ τρούφας, αλλά και ‘steak’ ταρτάρ με πατάτες τηγανητές.

Ο επίλογος του μενού, φυσικά ταιριάζει απόλυτα με τη διατροφική του φιλοσοφία, κλείνοντας το γεύμα/δείπνο με μία λεπτή γεύση, όπως το καρπάτσιο ανανά με κρέμα λευκής σοκολάτας, μοσχολέμονο και σορμπέ μάνγκο με δυόσμο, αλλά και μαριναρισμένες φράουλες σε σιρόπι βανίλιας με ξύδι ‘xeres’, στρόιζελ αμυγδάλου και σορμπέ γιαούρτι.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024