Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήVillas & Suites Resort Naxian Utopia: Νέο, υπερπολυτελές συγκρότημα στη Νάξο
Ξενοδοχεία

Villas & Suites Resort Naxian Utopia: Νέο, υπερπολυτελές συγκρότημα στη Νάξο

Το Villas & Suites Resort Naxian Utopia,υπό τη διαχείριση της Hotel Brain, διαθέτει 9 βίλλες με ιδιωτική πισίνα, εξοπλισμένη κουζίνα μοναδικής αισθητικής και Coco-Mat συστήματα ύπνου.

Το συγκρότημα Villas & Suites Resort Naxian Utopia (υπό τη διαχείριση της Hotel Brain), που βρίσκεται 2 χλμ. από τη Χώρα της Νάξου και 500 μ. από τη δημοφιλέστερη παραλία του νησιού, τον Αγ. Προκόπιο, ανοίγει φέτος τις πόρτες του.

Ένα συγκρότημα από βίλες και σουίτες, σύμβολο κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, συνδυάζει τον minimal σχεδιασμό, το εκλεπτυσμένο design και τη νησιωτική φιλοξενία, δίνοντας ένα αξιοζήλευτο αποτέλεσμα. Χτισμένο πάνω σε έναν βραχώδη λόφο, προσφέρει θέα στο Αιγαίο και ενδείκνυται για ιδιωτικές στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης.

Το luxury feeling είναι διάχυτο σε όλους τους χώρους του συγκροτήματος. Κάθε ξεχωριστή βίλλα, από τις 9 συνολικά, προσφέρει privacy και ενδείκνυται για στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας με τους αγαπημένους μας, μακριά από πολυκοσμία και αδιάκριτα βλέμματα. Διαθέτουν όλες ιδιωτική πισίνα, εξοπλισμένη κουζίνα μοναδικής αισθητικής και Coco-Mat συστήματα ύπνου. Η διακόσμηση, με σαφείς κυκλαδίτικες αναφορές, αποπνέει απλότητα, κομψότητα και πολυτέλεια. Το καταρτισμένο προσωπικό του Naxian Utopia συμβάλει σε μια μοναδική εμπειρία διαμονής.

Την επόμενη χρονιά (2017) θα λειτουργεί και το gourmet εστιατόριο του ξενοδοχείου, καθώς και ένα υψηλού επιπέδου Spa και κέντρο θεραπείας.

Σημειώνεται ότι το opening offer προβλέπει για τους πρώτους επισκέπτες του Naxian Utopia, complimentary transfer από και προς το αεροδρόμιο ή το λιμάνι της Νάξου καθώς και ένα πλούσιο breakfast basket που μπορούν να απολαύσουν στην ιδιωτική τους βεράντα δίπλα στην πισίνα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024