Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΒραβεία σε ξενοδοχεία του Sbokos Hotel Group από την TUI
Διάκριση ξενοδοχείου

Βραβεία σε ξενοδοχεία του Sbokos Hotel Group από την TUI

Η επιλογή των ξενοδοχείων γίνεται κάθε χρόνο, βάσει ειδικών περιβαλλοντικών μελετών της ΤUI για τον κάθε προορισμό, της τεκμηριωμένης φιλικής προς το περιβάλλον πολιτικής που εφαρμόζουν τα ξενοδοχεία.

Τα ξενοδοχεία του ομίλου Sbokos Hotel Group, Cretan Malia Park και Agapi Beach βρέθηκαν και για φέτος στα  κορυφαία στο κόσμο για την περιβαλλοντική τους πολιτική, αποσπώντας το περιβαλλοντικό βραβείο “TUI Umwelt Champion Award”,  του διεθνούς Τour Operator, TUI.

Το Cretan Malia Park κατέλαβε τη δωδέκατη θέση στα 100 πρώτα ξενοδοχεία παγκοσμίως που έλαβαν το “TUI Umwelt Champion Award”.


Το ξενοδοχείο Agapi Beach.

Η επιλογή των ξενοδοχείων γίνεται κάθε χρόνο, βάσει ειδικών περιβαλλοντικών μελετών της ΤUI για τον κάθε προορισμό, της τεκμηριωμένης φιλικής προς το περιβάλλον πολιτικής που εφαρμόζουν τα ξενοδοχεία, αλλά και των ειδικών ερωτηματολογίων, στα οποία οι πελάτες εκφράζουν τη γνώμη τους, σε σχέση με τις περιβαλλοντικές δραστηριότητες του ξενοδοχείου, στο οποίο διαμένουν.

Και τα δύο εν λόγω ξενοδοχεία είναι πιστοποιημένα με το ISO 14001, διεθνές σύστημα ποιότητας περιβαλλοντικής διαχείρισης.

Στη φωτογραφία, το ξενοδοχείο Cretan Malia Park.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024