Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΒραβείο 'Πράσινος Ηγέτης με Πλατινένιο επίπεδο' για το Creta Maris Beach Resort
Ξενοδοχεία

Βραβείο 'Πράσινος Ηγέτης με Πλατινένιο επίπεδο' για το Creta Maris Beach Resort

Το βραβείο 'Πράσινος Ηγέτης με Πλατινένιο επίπεδο' του Creta Maris Beach Resort αποτελεί το 'χρυσό μετάλλιο' του προγράμματος Πράσινοι Ηγέτες και αποδεικνύει πως το ξενοδοχείο δεσμεύεται να λειτουργεί με βάση την περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Το Creta Maris Beach Resort απέσπασε το βραβείο “Πράσινος Ηγέτης με Πλατινένιο επίπεδο” του TripAdvisor. Μια σημαντική διάκριση με άκρως πράσινο χαρακτήρα και ιδιαίτερη αξία, που έρχεται από το πρόγραμμα Πράσινοι Ηγέτες του TripAdvisor, η οποία επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την υψηλή συνεισφορά του ξενοδοχείου στην προστασία του περιβάλλοντος, ενώ αναδεικνύει το πρόγραμμα Αειφορίας του.

Το πρόγραμμα Αειφορίας του ξενοδοχείου αποτελεί το βασικό πυλώνα της λειτουργίας του. Βάση αυτού, το ξενοδοχείο σχεδιάζει και υλοποιεί όλες τις ετήσιες δράσεις και ενέργειές του, πετυχαίνοντας καλύτερες συνθήκες εργασίας, παροχή βελτιωμένων υπηρεσιών φιλοξενίας, προστασία του περιβάλλοντος, ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα οικολογικής φύσεως αλλά και τη μέγιστη δυνατή βιώσιμη λειτουργία του.

Το βραβείο “Πράσινος Ηγέτης με Πλατινένιο επίπεδο” του Creta Maris Beach Resort αποτελεί το “χρυσό μετάλλιο” του προγράμματος Πράσινοι Ηγέτες και αποδεικνύει πως το ξενοδοχείο δεσμεύεται να λειτουργεί με βάση την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και συμμορφώνεται πλήρως με μια σειρά περιβαλλοντικών προτύπων που έχουν καθοριστεί για το TripAdvisor από μια κορυφαία συμβουλευτική εταιρεία στα θέματα του περιβάλλοντος.

Το πρόγραμμα Πράσινοι Ηγέτες του TripAdvisor σχεδιάστηκε μεταξύ άλλων περιβαλλοντολογικών οργανισμών σε συνεννόηση με το πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών για το περιβάλλον, τη Διεθνή Τουριστική Εταιρεία και το Βρετανικό Συμβούλιο Πράσινης Δόμησης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024