Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΒραβείο από την Airtours στο ξενοδοχείο Porto Skala

Βραβείο από την Airtours στο ξενοδοχείο Porto Skala

Το βραβείο “Accommodation Award” για την περίοδο 2001 απονεμήθηκε από τον ταξιδιωτικό οργανισμό Airtours στη διοίκηση του Porto Skala Hotel & Village Resort σε μικρή εκδήλωση που οργανώθηκε στο ξενοδοχείο […]

Το βραβείο “Accommodation Award” για την περίοδο 2001 απονεμήθηκε από τον ταξιδιωτικό οργανισμό Airtours στη διοίκηση του<...> Porto Skala<.> Hotel & Village Resort σε μικρή εκδήλωση που οργανώθηκε στο ξενοδοχείο πρόσφατα. Το βραβείο παρέλαβαν από την κ. Sharron Foskett, διευθύντρια εφοδιαστικής αλυσίδας, και την κ. Lorraine Funnell, εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών της Airtours, ο κ Παπαδήμας Αλέξανδρος, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, και ο κ. Αραβαντινός Σταύρος, διευθυντής του Porto Skala Hotel & Village Resort.

Τα κύρια κριτήρια βράβευσης του Porto Skala Hotel & Village Resort αποτέλεσαν η φιλοξενία, η καθαριότητα, το προσωπικό, η διατροφή, οι υπηρεσίες του εστιατορίου και των μπαρ, η προσφερόμενη ψυχαγωγία και η γενική λειτουργία και εικόνα του ξενοδοχείου, όπως αυτά αξιολογήθηκαν και σχολιάστηκαν από τους πελάτες της Airtours με βάση τη συνολική εικόνα που αποκόμισαν από το ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια παραμονής τους σε αυτό.

Το νέο αυτό βραβείο αποτελεί το τρίτο σε σειρά που λαμβάνει το Porto Skala Hotel & Village Resort, σε συνέχεια των τιμητικών διακρίσεων που του έχουν απονεμηθεί κατά τις τουριστικές περιόδους 1999 & 2000 από την Airtours για το “υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και εξυπηρέτησης” που προσφέρει στους πελάτες του.

Οι εκπρόσωποι της Airtours εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την συνεργασία της Airtours με τη διεύθυνση του Porto Skala Hotel & Village Resort και την εκτίμησή τους ότι το Porto Skala Hotel θα βραβευθεί και για την τρέχουσα τουριστική περίοδο 2002 για τις υπηρεσίες του προς τους πελάτες της. Ο διευθυντής του Porto Skala Hotel δήλωσε ότι οι αλλεπάλληλες βραβεύσεις του ξενοδοχείου αποτελούν την καλύτερη ηθική καταξίωση και αναγνώριση των προσπαθειών της διοίκησης και του προσωπικού για την εξυπηρέτηση των πελατών και το καταλληλότερο έναυσμα για περαιτέρω βελτίωση και εξέλιξη των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Στην Φωτογραφία – Από αριστερά: κ. Παπαδήμας Αλέξανδρος, κα. Sharron Foskett, κ. Σταύρος Αραβαντινός & κα Lorraine Funnell

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024