Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΒράβευση των Cactus Hotels και Anemos Luxury Grand Resort από τον ΣΕΔΗΚ για την ανάδειξη του ελαιολάδου
Διάκριση ξενοδοχείου

Βράβευση των Cactus Hotels και Anemos Luxury Grand Resort από τον ΣΕΔΗΚ για την ανάδειξη του ελαιολάδου

Τιμητική διάκριση και βράβευση για τα Cactus Hotels για την συμβολή τους στην προσφορά και προώθηση του τοπικού ελαιολάδου.

Σε εκδήλωση με αφορμή την “Παγκόσμια Ημέρα Ελιάς”, έγινε εκτεταμένη παρουσίαση της σημασίας, ιστορίας και των ευεργετικών ιδιοτήτων του ελαιολάδου μέσα από ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και θεατρικά δρώμενα. Σημαντική ενότητα της εκδήλωσης αποτέλεσε και η απονομή βραβεύσεων σε ξενοδοχεία για την ανάδειξη και προώθηση του ελαιολάδου.

“Η πιστοποίηση των ξενοδοχείων μας με πρότυπα όπως το ‘We Do Local’ και το ‘Σήμα Κρήτη’, η προβολή – προσφορά τοπικού ελαιολάδου σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, η χρήση ελαιολάδου στην παρασκευή των εδεσμάτων μας, η προσφορά ενημερωτικού υλικού στους επισκέπτες μας καθώς και η προβολή-παρουσίαση της ιστορίας του ελαιολάδου μέσω τηλεοράσεων σε 24η βάση στους χώρους της υποδοχής αποτελούν σημαντικοί λόγοι βράβευσης των Cactus Hotels για τη συμβολή τους στην κύρια αποστολή του ΣΕΔΗΚ (Σύλλογος Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης)”, αναφέρει η εταιρεία.


O Manager του Anemos Luxury Grand Resort, κ. Γεώργιος Σχοιναράκης, με τον αντιπεριφερειάρχη Κρήτης κ. Εμμανουήλ Χνάρη.

“Στόχος μας και δέσμευση απέναντι και στα πρότυπα πιστοποίησης η στήριξη του τοπικού στοιχείου. Με αφορμή την προσθήκη του ‘βραβείου της Πράσινης Μινωικής Ελιάς’ στη συλλογή μας ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό μας και όσους βοηθούν και πιστεύουν στην ποιοτική παροχή υπηρεσιών των Cactus Hotels!”

Ακόμη, το Anemos Luxury Grand Resort βραβεύθηκε από τον ΣΕΔΗΚ με το βραβείο “Αργυρή Μινωική Ελιά”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024