Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΒράβευση των ξενοδοχείων Χανδρή από το TripAdvisor
Διακρίσεις για τα The Met Hotel (Θεσσαλονίκη) και Corfu & Dassia Chandris (Κέρκυρα)

Βράβευση των ξενοδοχείων Χανδρή από το TripAdvisor

Certificate of Excellence από το TripAdvisor για το 2012 έλαβαν τα ξενοδοχεία του Ομίλου Χανδρή, The Met Hotel στη Θεσσαλονίκη και Corfu και Dassia Chandris στην Κέρκυρα.

Τα ξενοδοχεία του Ομίλου Χανδρή, The Met Hotel στη Θεσσαλονίκη και Corfu & Dassia Chandris στην Κέρκυρα, βραβεύτηκαν με το βραβείο Certificate of Excellence του TripAdvisor για το έτος 2012. Το βραβείο δίνεται σε ξενοδοχεία που λαμβάνουν συνεχώς εξαιρετικές βαθμολογίες από τους πελάτες τους, μέλη του TripAdvisor.

Το υπερσύγχρονο Τhe Μet Hotel, διαθέτει 212 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, 13 αίθουσες συνεδριάσεων, γκουρμέ εστιατόρια, ατμοσφαιρικά μπαρ, spa, εξωτερική πισίνα και άλλες εγκαταστάσεις, με υπηρεσίες αξέχαστη διαμονή.

Το συγκρότημα Corfu & Dassia Chandris βρίσκεται στον κόλπο της Δασιάς και διαθέτει συνολικά 525 δωμάτια, εκ των οποίων 28 bungalows και 36 βίλες, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον ηρεμίας και χαλάρωσης, έκτασης 80 περίπου στρεμμάτων. Το συγκρότημα διαθέτει εστιατόρια, μπαρ, παραδοσιακή ταβέρνα, 4 πισίνες (η μία παιδική), πλήρως επανδρωμένο και εξοπλισμένο γυμναστήριο, αίθουσα ψυχαγωγίας, γήπεδα τένις, γήπεδο 5Χ5, παιδική χαρά, παιδικό club, υπαίθριο κινηματογράφο, οργανωμένη παραλία με όλα τα θαλάσσια σπορ, καταστήματα, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων και πλήρως εξοπλισμένο συνεδριακό κέντρο 400 ατόμων.

Τα ξενοδοχεία του ομίλου Χανδρή, έχουν αποσπάσει, επί σειρά ετών, πολλά βραβεία υψηλού κύρους από κορυφαίους τουριστικούς οργανισμούς, ως αποτέλεσμα της αναγνώρισης των πελατών τους για τις υψηλού επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024