Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΒράβευση των ξενοδοχείων Χανδρή από το TripAdvisor
Ξενοδοχεία

Βράβευση των ξενοδοχείων Χανδρή από το TripAdvisor

Τα ξενοδοχεία του Ομίλου Χανδρή, έχουν αποσπάσει, επί σειρά ετών, πολλά βραβεία υψηλού κύρους από κορυφαίους τουριστικούς οργανισμούς, σαν αποτέλεσμα της αναγνώρισης των πελατών τους για τις υψηλού επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες.

Τα ξενοδοχεία του Ομίλου Χανδρή, The Met στη Θεσσαλονίκη, Corfu Chandris Hotel & Villas στην Κέρκυρα και Chios Chandris στη Χίο, βραβεύτηκαν με το βραβείο “Certificate of Excellence” του TripAdvisor για το έτος 2015. Το βραβείο δίνεται σε ξενοδοχεία που λαμβάνουν συνεχώς εξαιρετικές βαθμολογίες από τους πελάτες τους, μέλη του TripAdvisor.

Το Τhe Μet Hotel διαθέτει 212 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, 13 αίθουσες συνεδριάσεων, γκουρμέ εστιατόρια, ατμοσφαιρικά μπαρ, θαυμάσιο spa, εξωτερική πισίνα και άλλες εγκαταστάσεις.

Το Corfu Chandris Hotel & Villas βρίσκεται στον κόλπο της Δασιάς και διαθέτει συνολικά 211 δωμάτια, εκ των οποίων 28 bungalows και 36 βίλες, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον ηρεμίας και χαλάρωσης, έκτασης 80 περίπου στρεμμάτων. Το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόρια, μπαρ, 2 πισίνες, πλήρως επανδρωμένο και εξοπλισμένο spa και γυμναστήριο, αίθουσα ψυχαγωγίας, γήπεδο τένις, γήπεδο 5Χ5, παιδική χαρά, παιδικό club, υπαίθριο κινηματογράφο, οργανωμένη παραλία με όλα τα θαλάσσια σπορ, καταστήματα, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων και πλήρως εξοπλισμένο συνεδριακό κέντρο 400 ατόμων.

Το ξενοδοχείο Chios Chandris είναι κτισμένο σε προνομιακή θέση δίπλα στη θάλασσα, 5 λεπτά απόσταση με τα πόδια από το Μουσείο, το κάστρο και την αγορά της πόλης. Τα 139 δωμάτια, σουίτες και studios είναι όλα πλήρως εξοπλισμένα, ενώ διαθέτουν μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα. Το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόριο, μπαρ, εξωτερική πισίνα όπως και αίθουσα εκδηλώσεων για 200 άτομα.

Στη φωτογραφία, το Corfu Chandris Hotels & Villas.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024