Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΒράβευση του Amarilia Hotel από το TripAdvisor
Το ξενοδοχείο Amarilia βρίσκεται στη Βουλιαγμένη

Βράβευση του Amarilia Hotel από το TripAdvisor

Το Certificate of Excellence για το 2012 έλαβε από το TripAdvisor το ξενοδοχείο Amarilia στη Βουλιαγμένη.

Το ξενοδοχείο Amarilia στη Βουλιαγμένη, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, βραβεύτηκε με το Certificate of Excellence του TripAdvisor για το έτος 2012. Το βραβείο δίνεται σε ξενοδοχεία που λαμβάνουν συνέχεια εξαιρετικές βαθμολογίες από τους πελάτες τους, μέλη του TripAdvisor.

Το ξενοδοχείο Amarilia βρίσκεται στη Βουλιαγμένη, μόλις λίγα βήματα από την αμμουδιά, κι όμως μακριά από τα πλήθη και τον θόρυβο του κέντρου. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους ταξιδιώτες αναψυχής όσο και γι’αυτούς που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους. Το ξενοδοχείο Amarilia διαθέτει τρεις ευήλιες και κομψές συνεδριακές αίθουσες συνολικής χωρητικότητας 500 ατόμων, οι οποίες χάρη στο πλεονέκτημα του φυσικού φωτισμού και της άμεσης πρόσβασης στις βεράντες και στην πισίνα του ξενοδοχείου είναι ιδανικές για κάθε είδους εκδηλώσεις.

Το Amarilia Hotel, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής, δουλειάς ή αναψυχής των επισκεπτών του, παρέχει ελεύθερη χρήση υπηρεσιών Internet σε όλα τα δωμάτια και τους χώρους του ξενοδοχείου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024